Samaia este o poveste alegorica a luptei eterne dintre bine si rau, o poveste despre razboaie si victorii, despre dragoste si ura, dar si despre mandria si vitejia poporului georgian. Scenariul cuprinde o multime de legende exprimate prin dans, muzica si cantece.

O veste buna pentru iubitorii spectacolelor de calitate, pentru cei avizi de cultura si divertisment. Compania artistica The Georgian Legend a pregatit o surpriza de proportii publicului din Romania, raspunzand afirmativ solicitarii venite din partea organizatorilor, de a sustine cel mai amplu turneu national al sezonului urmator.

Asadar, Samaia- The Georgian Legend, show-ul genial absolut de muzica si dans inspirat din sursa bogata a culturii georgiene, care a cucerit publicul din intreaga lume va traversa 12 dintre cele mai importante orase ale tarii, oferindu-le romanilor posibilitatea de a asista la una dintre cele mai frumoase experiente ale vietii.

In cadrul turneului, dansatorii si muzicienii georgieni vor sustine spectacole in perioada 5 - 18 Noiembrie dupa cum urmeaza:

5.11 CONSTANTA Casa de Cultura a Sindicatelor; 6.11. BRAILA Teatrul Maria Filotti; 7.11. GALATI Teatrul Muzical Nae Leonard; 8.11. IASI Casa de Cultura a Studentilor; 9.11. - SUCEAVA Casa de Cultura a Sindicatelor; 11.11 - CLUJ NAPOCA Casa de Cultura a Studentilor; 12.11 - TIMISOARA Sala Capitol; 13.11 ALBA IULIA Casa de Cultura a Sindicatelor; 14.11 - BRASOV Teatrul Dramatic Sica Alexandru ; 15.11 - PLOIESTI Casa de Cultura a Sindicatelor ; 17.11 CRAIOVA- Teatrul National Marin Sorescu; 18.11 BUCURESTI - Sala Palatului.

Samaia - este un spectacol cu muzica live, in care pot fi admirati interpreti de cel mai inalt nivel artistic , costume speciale, dar si dansatori senzationali ce imbina intr-un mod unic, pasii de dans specifici muzicii georgiene cu cele mai dificile elemente de acrobatie sau cu fascinante lupte cu sabii.

Samaia este o poveste alegorica a luptei eterne dintre bine si rau, o poveste despre razboaie si victorii, despre dragoste si ura, dar si despre mandria si vitejia poporului georgian. Scenariul cuprinde o multime de legende exprimate prin dans, muzica si cantece.

Reprezentatia muzicala ajunge in centrul inimilor, provocand o explozie reala de emotii. Spectatorii vor simti tristetea si bucuria , vor plange sau vor rade impreuna cu acesti artisti ce provin parca din cele mai vechi timpuri. Acestia spun ca dansul georgian reprezinta oglinda in care se reflecta forme variate ale vietii.

Coregrafia senzationala sugereaza evenimente reale precum: doi indragostiti intalnindu-se in secret la poalele muntilor caucazieni, celebrarea unei casatorii, prabusirea unei fortarete sau tineri ce se antreneaza pentru luptele cu sabii. Nu lipsesc dueluri, cursele de cai, balerini, si bineinteles, femeile fermecatoare si gratioase din Caucaz. Dansatorii vor demonstra cu ingeniozitate diversitatea miscarilor, ale caror complexitati tehnice impresioneaza publicul de fiecare data.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri