Personalitati publice si vedete s-au alaturat proiectului de strangere de fonduri destinat celor 470 de copii talentati, membri ai Clubului de Excelenta.

Personalitati publice si vedete s-au alaturat proiectului de strangere de fonduri destinat celor 470 de copii talentati, membri ai Clubului de Excelenta. Initiatorul acestui demers este Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, un sustinator al excelentei si al valorii in diferite domenii de activitate.

Pentru ca cei mai multi dintre copiii care obtin rezultate remarcabile in diferite domenii de activitate au o situatie materiala modesta si nu isi pot permite sa urmeze cursuri care sa le cultive talentul, fundatia le ofera saptamanal, programe de instruire si formare educationala. Din dorinta de a-i ajuta pe acesti copii si de a le oferi un sprijin adaptat necesitatilor lor, a luat nastere proiectul "Ofera o sansa".

Primele personalitati care si-au manifestat dorinta de ajuta copiii talentati sunt: interpreta de muzica populara - Maria Dragomiroiu, artista Mirabela Dauer, creatorul de moda - Catalin Botezatu si cunoscutul designer roman de accesorii in industria modei - Mihai Albu. Pentru a sustine cauza acestor copii, ei au oferit cate o creatie sau un obiect drag lor pentru a fi scos la licitatie pe site-ul www.oferaosansa.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei

Obiectelor donate de ei, care in plus fata de valoarea lor intrinseca au si o bogata incarcatura emotionala, li se alatura si unele dintre cele mai spectaculoase tablouri realizate de copiii talentati in domeniul artelor vizuale. Prin gestul lor, cei mici au dorit sa demonstreze nu numai ca merita sa li se ofere o sansa, ci si ca isi propun sa nu ramana pasivi la ceea ce se intampla in jurul lor, ajutandu-si astfel colegii.

Toate obiectele se gasesc pe site-ul proiectului www.oferaosansa.ro si sunt scoase la licitatie. Cei care doresc sa cunoasca o mica parte din geniul acestor copii sau doresc sa se implice oferindu-le o sansa pentru o pregatire menita sa le dezvolte si sa le sustina talentul o pot face participand activ la acest proiect.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri