Diva anilor 80, Sandra, il va avea ca invitat special in concertul de la Bucuresti pe Francesco Napoli! Show-ul acestora va avea loc pe data de 6 noiembrie, la Sala Palatului, incepand cu orele 19.00.

Invitatul special al acestui concert este italianul Francesco Napoli si va deschide super show-ul ce va fi continuat de catre regina muzicii disco a anilor 80, Sandra. Francesco ii va incanta pe spectatori cu piese precum Marina sau Balla Balla. Acesta a sustinut concerte pe toate continentele lumii si are peretii casei sale tapetati numai cu discuri de aur si de platina. A vandut pana acum peste 12 milioane de copii in 44 de tari. Acesta a jucat chiar si intr-un film, intitulat Especial Nochevieja 1987: Super 88.

Sandra va canta live in show-ul de la Bucuresti! Aceasta va interpreta atat vechile ei hituri precum Maria Magdalena, Hi Hi Hi, cat si piese de pe cel mai nou album, numit Back to life. Albumul a aparut in martie 2009 si a fost inregistrat la New York impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor artistelor If I were a boy - Beyonce si Big girls dont cry - Fergie. Noul album are 15 piese si include si o piesa numita The night is still young, care este un featuring cu Thomas Anders (Modern Talking).

Simpatia de care se bucura Sandra atat in Germania cat si in toate celelalte tari in care merge au determinat Ambasada Germaniei la Bucuresti sa se implice in sustinerea acestui concert. Astfel, evenimentul muzical Sandra Live la Bucuresti se va desfasura sub auspiciile Ambasadei Germaniei!

Biletele la concert s-au pus deja in vanzare, acestea fiind disponibile la casieria Salii Palatului, la magazinele Diverta, la magazinul Muzica si online pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro! Preturile acestora pornesc de la 80 de lei, ajungand pana la 250 lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri