12:08, 7 August 2009 publicat în Entertainment

Peste 200 de oameni sunt asteptati sa aduca prin dans un omagiu lui Michael Jackson, pe binecunoscuta melodie "Beat It".

Peste 200 de oameni sunt asteptati sa aduca prin dans un omagiu lui Michael Jackson, pe binecunoscuta melodie "Beat It". Evenimentul de sambata, 8 august, va avea doua locatii de desfasurare: parcul Herastrau (Intrarea Charles de Gaulle) intre 18.00 - 18.30 si scuarul din fata TNB-ului, intre orele 19.30 - 20.00.

La indemnul organizatorilor din Stockholm, multe tari l-au omagiat pe Michael Jackson printr-un scurt moment de dans pe una dintre melodiile sale. Sambata, 8 august 2009, Romania se alatura fanilor din lumea intreaga si creeaza si in Bucuresti un scurt moment cu valoare de tribut, pentru cel care si-a incheiat prea repede cariera.

Citeste si:
Parpiro. O mască de calitate înseamnă un copil protejat.
Parpiro. O mască de calitate...

Oricine doreste sa se alature este invitat sa invete scurta coregrafie (Beat It), pe care o gasiti on-line, la adresa www.youtube.com. Sambata, inainte de cele doua reprezentatii, va avea loc o repetitie generala alaturi de 50 dansatori profesionisti.

Michael Jackson a vandut in timpul vietii aproximativ 750 de milioane de discuri, a obtinut 13 premii Grammy, bucurandu-se de o notorietate mondiala si de numele de "Rege pop". Este normal ca acum, lumea sa simta un gol. Este normal ca lumea sa-si poata manifesta regretul si aprecierea pentru unul dintre cei mai valorosi artisti din toate timpurile.

Citeste si:
Tehnologie și mobilitate pentru persoanele cu dizabilități de vedere
Tehnologie și mobilitate...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri