Up nu este diferit decat prin faptul ca pare a fi un film adresat unor persoane mai mature, dar are presarate si bunatati pentru copii.
De cand au inceput sa fie facute, animatiile s-au adresat copiilor dar nu numai. Up nu este diferit decat prin faptul ca pare a fi un film adresat unor persoane mai mature, dar are presarate si bunatati pentru copii.

In general, ne-am obisnuit ca filmele de animatie sa fie amuzante iar atunci cand urmaresti trailerul lui Up nu ramai cu aceasta senzatie.

In definitiv, pelicula are in centru un batran care vrea sa zboare cu casa pana in America de Sud pentru a indeplini ceea ce crede el ca a fost ultima dorinta a fostei sale sotii.

Planul de a face o casa sa zboare cu baloane cu heliu si a porni spre destinatie merge foarte bine pana in momentul in care personajul nostru, Carl Fredricksen se trezeste cu un pusti de 8 ani pe prispa sa. De aici, toate lucrurile iau o intorsatura neasteptata care include exploratori obsedati, pasari rare si caini vorbitori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Trebuie sa spun ca Up este un film deosebit, o combinatie armonioasa de amuzant cu sensibil, pelicula concentrandu-se asupra relatiilor de prietenie mai degraba decat pe o morala a povestii.

Animatiile sunt extrem de dragalase, astfel incat sa-i poata mentine si pe cei mici interesati chiar daca poate nu percep subtilitatea titlului de fata.

Eu am apreciat mult felul in care Up a evoluat pentru a deveni tot mai amuzant fara sa-si piarda totusi substanta.

Cu toate ca am urmarit filmul dublat ( si nu a fost deloc tragic), vocile originale sunt: Edward Asner, Cristopher Plummer, Jordan Agai si Bob Peterson.

Ceea ce ar trebui sa stii pe final de articol despre Up este ca trailerul nu te pregateste pentru ceea ce urmeaza sa se intample in film, pentru desfasurarea actiunii.

Up este un film foarte reusit si diferit fata de ceea ce vezi in general. Merita din plin sa fie vazut la cinematograf si daca faci asta, incearca sa mergi la unul 3D pentru ca efectele sunt grozave.

Iti urez vizionare placuta!

Review film de pe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri