Prezenta carte reprezinta o calatorie in intimitatea masculina, dezvaluind cititoarelor istoria, fricile si dubiile barbatilor.

Pentru ca am trait pana nu demult intr-o lume dominata de barbati, rezultatul, doar in aparenta surprinzator, a fost ca psihologii si sexologii s-au orientat in primul rand spre cunoasterea sexului frumos si deloc slab. Astfel, cunoasterea barbatului, ca viata psihica si sexualitate, a ramas intr-un plan secund. Mai ales pentru cea mai mare parte a femeilor, el este inca un necunoscut.

Cartea "Tot ce ati vrut sa stiti despre sexul tare fara sa indrazniti sa intrebati" reprezinta o calatorie in intimitatea masculina, dezvaluind cititoarelor istoria, fricile si dubiile barbatilor. Ea ofera solutii pentru situatiile in care «sexul tare» se arata slab, fie ca este vorba de penele sexuale, fie de cele sentimentale (neputinta de a-si exprima sentimentele). Veti descoperi, stimate doamne, fantasmele, pozitiile, miscarile si saruturile care-i fac pe barbati sa vibreze.

Cartea este imparitita in 6 parti care la randul lor sunt divizate in subcapitole: 1.Copilaria barbatului, 2. Ce este un barbat?, 3. Barbatul, iubirea si sexul, 4. In jurul penisului, 5. A face mai bine dragoste, 6. Pene si depanaje

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Gérard Leleu este medic, sexolog si terapeut de cuplu, autor a numeroase carti de succes, dintre care Editura Trei a publicat in limba romana Tratat de mangaieri si Cum sa fim fericiti in cuplu, vol. I (Intimitate, senzualitate si sexualitate), vol. II (intre fidelitate si infidelitate).

Autor: Dr. Gérard Leleu

Colectia: Psihologie practica

Pret: 39.00RON

Carte aparuta la Editura Trei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri