8 Martie 2018 publicat în Entertainment 4 share-uri

Traieste tot ce ai de trait. O altfel de comedie romantica, cu Juliette Binoche si Gerard Depardieu!

Traieste tot ce ai de trait. Gérard Depardieu in Lumina dinauntru

Regizoarea Claire Denis depre Isabelle, personalul principal, interpretat de Juliette Binoche:

De la inceput am avut in minte o imagine clara a personajului Isabelle: bruneta, foarte feminina, cu cizme inalte - o expresie a dorintei care exista in ea. i intuim coapsele intre fusta scurta si partea de sus a cizmelor. Poarta o tunsoare bob, ca femeile razboinice Mystic - acele desene stencils monocrome pe care le vedeai pe strazi in anii 1980. Am avut in minte si personajele Crepax: cu parul scurt, inchis la culoare, si o puternica aura erotica. O femeie fara tabuuri, nici nimfomana, nici prostituata.



Isabelle stie, de asemenea, ca in cautarea dragostei adevarate ai si momente in care plângi. M-am saturat de personaje de film care sunt invariabil eroice. Nu poti fi mereu asa. Isabelle nici macar nu se mai straduieste sa fie astfel. Este o femeie care vede distanta dintre ceea ce ea cauta intr-un barbat si ceea ce poate gasi.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat


Acest decalaj se inrautateste din ce in ce mai mult pe parcursul diferitelor sale intâlniri, "fragmentele" ei. Isabelle nu este insa o versiune feminina a lui Don Juan: o seducatoare depresiva, prada unei dependente care sa o omoare incet. Ea este mai mult o Casanova, o hedonista, dar pentru ca este femeie, ramâne discreta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri