O prietenie cum nu s-a mai vazut!

Comunicat de presa

Cu ocazia aniversarii a 150 ani de la nasterea lui Grigore Antipa, Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa” si agentia de publicitate Armada invita bucurestenii (si nu numai) sa ia parte la expozitia „O Prietenie Regala: Grigore Antipa si Regii Romaniei 1892-1944”, un eveniment in cadrul caruia e transpusa in imagini prietenia dintre membrii Casei Regale a Romaniei si celebrul om de stiinta.

Grigore Antipa, savantul care a inaugurat in 1908 Muzeul National de Istorie Naturala in propriul sau lacas din Bucuresti, a fost de-a lungul timpului sprijinit si promovat de Casa Regala a Romaniei. Totul a inceput la Peles, in octombrie 1892, cand Grigore Antipa, tanar eminent, scolit la o prestigioasa universitate din Germania, are deosebita onoare de a-i prezenta Regelui Carol I planurile sale de viitor. Cucerit de tanarul zoolog cu abilitati apartinand domeniului economic, suveranul il retine la dejun si, mai mult, ii devine acestuia de-a lungul anilor ”un adevarat parinte care l-a sprijinit si povatuit pana la sfarsitul vietii sale”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Drumul spre libertate – Harry & Meghan. Odiseea unei Familii Regale moderne” – povestea veritabilă a Ducelui și Ducesei de Sussex 7 februarie - Ziua Trandafirilor! Ce semnificație are și cum o puteți sărbători? The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri

Expozitia „O Prietenie Regala: Grigore Antipa si Regii Romaniei 1892-1944” este deschisa incepand cu data de 22 Noiembrie 2017. In cadrul ei pot fi admirate numeroase fotografii, dar si o serie de obiecte reprezentative, ilustrand aceasta prietenie.

”Prietenia dintre Grigore Antipa si Casa Regala are o frumusete aparte. Este interesant sa descoperi ce era in spatele intalnirilor oficiale. Dincolo de aparente erau oameni deosebiti care se bucurau de timpul petrecut impreuna. Vorbim despre o prietenie care a rezistat in timp, indiferent de evenimentele din acea vreme, vorbim despre sustinere si incurajare pe termen lung, lucruri fara de care Grigore Antipa nu si-ar fi dus la bun sfarsit planurile si ideile. Este o prietenie din care fiecare poate invata cate ceva.” declara Aura Sorescu-Alboiu - Creative Director Armada.

CÂȘTIGĂTORII TOMMY HILFIGER FASHION FRONTIER CHALLENGE PROPUN PENTRU VIITOR SOLUȚII INCLUZIVE ȘI DE IMPACT A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Luna Nouă în Săgetător de pe 24 noiembrie – Săgeata iubirii și răsplata norocului. Luminița (speranța) de la capătul tunelului arde ca o torță!

Expozitia temporara ”O prietenie regala” poate fi vizitata pana pe 4 Martie 2018.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri