Te asteptam la o intalnire cu anii tineretii/copilariei noastre prin imagini surprinse pe strazile urbei in ultimele patru decenii.

In perioada 9 - 21 iunie 2009 te asteptam la Muzeul Municipiului Bucuresti la expozitia foto "Trecut-au anii...", te asteptam la o intalnire cu anii tineretii/copilariei noastre prin imagini surprinse pe strazile urbei in ultimele patru decenii. Detalii la www.orasul.ro.

Noi, Asociatia Bucurestiul meu drag si Muzeul Municipiului Bucuresti, am adunat la un loc pentru aceasta inedita expozitie 104 fotografii care reprezinta instantanee ale ultimilor 40 de ani din viata orasului. Fotografiile vechi sunt din arhiva muzeului, cele actuale sunt realizate de membrii Asociatiei Bucurestiul meu drag.


Preparatorul expozitiei: Andrei Birsan

Savoarea Bucurestilor se regaseste in cele mai fine detalii ale imaginilor, fotografiile fiind tiparite folosind tehnica imprimarii pe canvas satinat pentru utilizare outdoor. Imaginile sunt reproduse pastrand acuratetea culorilor, cu gradatii fine de nuanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Designul expozitiei este realizat de Doc Comm.

Vernisajul expozitiei a avut loc marti, 9 iunie 2009, orele 18.00, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti.

Invitati speciali:
Domnul prof. dr. arh. Mircea Ochinciuc - presedinte Ordinul Arhitectilor din Bucuresti
Domnul George Potra - Presedinte Fundatia Europeana Titulescu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri