Specialistii ne dezvaluie care sunt top 10 cele mai cautate destinatii pentru minivacanta de 1 Decembrie:

7. Praga, Cehia

Probabil ca, indiferent de cate ori ai fost in Praga, nu ai putea sa te saturi niciodata de strazile-i pietruite, de arhitectura medievala, de cafenele imbietoare, de oamenii frumosi sau de berea locala. Da, sa nu pleci de aici fara o vizita la Muzeul Berii. Continua cu cateva momente in Piata Orasului Vechi, la o cafea fierbinte, si fura din energia studentilor, turistilor, cuplurilor, copiilor, porumbeilor si miilor de fiinte vii care misuna aici, la poalele Ceasului Astronomic. Toate acestea sunt mai accesibile in acest an, cand poti gasi zboruri cu 6% mai ieftine din Bucuresti catre Praga, comparatie cu anul trecut.

8. Lisabona, Portugalia

Daca iei in considerare cateva zile de plimbare pe plaja ca absolut necesare inainte de a veni iarna, alege Lisabona. Iar daca nu vrei sa intri in bugetul de sarbatori pentru aceasta minivacanta, afla ca aceasta Capitala e Soarelui este una dintre cele mai ieftine din Europa. si, daca credeai ca nu poate fi mai bine de-atat, mai e ceva: anul acesta gasesti zboruri din Bucuresti spre Lisabona cu 12% mai ieftine. Fa o vizita celui mai vestic capat al Europei, Cabo da Roca, pentru a admira valurile care se lovesc navalnic de stanca doar pentru a se reintoarce in nemarginirea marii. Si nu te intoarce acasa fara o traditionala placa de Azulejos, unul dintre principalele simboluri nationale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

9. Amsterdam, Olanda

Amsterdam este orasul tuturor libertatilor, dar cu un pret pe masura. Totusi, s-ar putea sa scapi ieftin daca stii cand si unde sa cauti. Referitor la cand, un zbor de la Bucuresti la Amsterdam la sfarsitul lunii noiembrie anul acesta este cu 17% mai ieftin decat in anul precedent. in plus, pentru a face economii la fata locului viziteaza Padurea Amsterdam, care nu este doar un mare parc, este un adevarat „loc de joaca” imens si plin de verdeata la marginea orasului. Pentru a lua contact cu localnici, continua vizita la una dintre pietele din Amsterdam: piata de obiecte de anticariat Waterlooplein, Piata de Flori si binecunoscuta piata interculturala Dappermarkt si Noordermarkt, de departe cea care va face diferenta prin atmosfera sa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri