Top destinatii in care sa-ti iei prietenii la drum in minivacanta de 1 Decembrie!

Specialistii ne dezvaluie care sunt top 10 cele mai cautate destinatii pentru minivacanta de 1 Decembrie:

4. Londra, Marea Britanie

Londra trebuie vizitata macar o data in viata, oricate povesti ai auzit despre capitala Regatului Unit. Permite sunetului de orologiu al Big Benului sa-ti atinga ferm auzul si Roata din Londra sa te ridice la peste 40 de metri inaltime. Acolo, toata privelistea orasului te intampina intr-un tur de 30 de minute. Cat despre viata de noapte londoneza, va veti impaca la fel de bine precum o vor face sunca si ouale de la micul dejun. A te duce sau a nu te duce la Teatru Globe din Londra? Aceasta este intrebarea in cele din urma pentru ca acesta a fost locul unde Shakespeare si-a semnat contractul de munca.

5. Viena, Austria

Ai auzit despre constructiile grandioase in stil baroc sau despre Jugendstilul „de aur”? Pe langa acestea, in Viena poti gasi si capodopere ale arhitecturii moderne. Iar Prater, renumitul parc de distractii, cu siguranta iti va satisface nevoia de adrenalina. Viena, frumoasa capitala de pe Dunare, ofera o bogatie de stiluri arhitecturale si iti poate arata putin din nobletea dinastiei de Habsburg. in plus, nu rata sa-ti rasfeti papilele gustative cu celebra cafea vieneza si faimoasa ciocolata, precum si faptul ca zborurile de la Bucuresti la Viena sunt cu 16% mai ieftine in acest an.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

6. Paris, Franta

Parisul este genul de destinatie in care poti sa faci n’importe quoi pentru ca amintirile de acolo iti vor ramane lipite de suflet. Nu refuza nicio plimbare la malul Senei care incepe cu ile de la Cité, insula putin mai mare de 1 kilometru, pe care regii francezi ai secolelor X – XIV au numit-o „casa”, si termina cu o vizita la Muzeul Luvru. Traverseaza apoi Gradinile Tuileries (cea mai de seama gradina din intreaga Franta) si vei ajunge la Galeria Nationala Jeu de Paume. Desi mai putin cunoscuta decat Luvru, vei descoperi acolo tot felul de minunatii ale fotografiei si mass-mediei post-moderne.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri