Aparuta in 2003, cartea a primit premiul Orange in 2005 si este in acelasi timp un thriller si un studiu aprofundat al ambivalentei iubirii de mama.

Recomandari roman:

"O eleganta investigatie psihologica si filosofica a culpabilitatii, cu un deznodamant incredibil de puternic".
The Observer

"O carte despre distanta periculoasa dintre ceea ce simtim si ceea ce suntem dispusi sa admitem cand vine vorba de viata de familie… o carte a lucrurilor despre care trebuie sa vorbim, dar nu o putem face".
The Guardian

"Imposibil de lasat din mana... brutal de onesta... Cine trebuie, pana la urma, sa vorbeasca despre Kevin? Poate ca noi toti". Boston Globe

"Trebuie sa vorbim despre Kevin este, in primul rand, o provocare de ordin psihologic, deoarece jongleaza in mod lucid cu temerile parintilor de pretutindeni. Marele ei merit este ca il implica organic pe cititor, care va sfarsi prin a reflecta la probleme precum violenta, indiferenta sau vina". Bookblog

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Roman aparut la editura Vellant, in traducerea Ioanei Predoiu si a Ioanei Vilcu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri