"Romania, esti frumoasa!" se va desfasura pe internet, studentii putandu-se inregistra pe un site dedicat special acestui concurs, www.loreal100.ro, lansat pe 4 iunie.

Odata cu sarbatorirea a 100 de ani de existenta, L’Oreal a anuntat recent desfasurarea a 100 de proiecte sociale, menite sa ajute si sa sprijine comunitatile la nivel local, prin initiative concrete. Fiecare proiect, initiat si sustinut de catre filialele grupului din intreaga lume, reflecta un angajament de lunga durata a grupului L’Oreal pentru responsabilitatea sociala.

Cele 100 de proiecte sunt dezvoltate in cele trei directii vizate de activitatile de filantropie ale grupului: educatia, incurajarea respectului de sine si promovarea cercetarii stiintifice.

In Romania, programul "Romania, esti frumoasa!"

L’Oreal Romania a lansat pe 4 iunie 2009 un proiect dedicat studentilor constand intr-un concurs de fotografie cu tema „Romania, esti frumoasa!”.

„Prin lansarea proiectului <Romania, esti frumoasa!>, L’Oreal Romania cauta sa descopere si sa prezinte frumusetea prin ochii oamenilor, sa le dezvolte mandria de tara si sa aduca schimbare in viata a 100 de tineri studenti care vor primi, ca premiu, burse private in valoare totala de 200.000 RON”, a declarat Richard Matalon, Coutry Managing Director L’Oréal Romania.

Despre proiect:

“Romania, esti frumoasa!” se va desfasura pe internet, studentii putandu-se inregistra pe un site dedicat special acestui concurs, www.loreal100.ro, lansat pe 4 iunie. Ei vor putea intra in concurs publicand cel putin o fotografie care sa prezinte frumusetea Romaniei, in cel putin una dintre categoriile:

Natura noastra
Oamenii nostri
Cladirile noastre
Obiectele noastre
Alte frumuseti (ex. fotografie de strada, animale, traditii etc)

Toate pozele vor putea fi vazute si votate de publicul larg pe site, iar un juriu format din experti in frumusete va lua parte la procesul de desemnare a castigatorilor. Membrii juriului sunt: Alexandru Abagiu (make up artist), Marius Baragan (fotograf), Mihaela Glavan (fashion stylist) , Florin Noje (hair stylist), Carol Capita (profesor universitar), Richard Matalon (Director General L’Oreal). Vizitatorii site-ului vor avea o pondere de 20% in clasamentul final.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Director STB: Angajații să vină azi la muncă. Dacă sunt trei zile consecutive în care angajatul nu e prezent la locul de munca, contractul poate fi desfăcut

22 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri