12:06, 4 Iunie 2009 publicat în Entertainment

Inteligenta emotionala la locul de munca este o carte proiectata pentru a transforma munca intr-un veritabil demers de implinire personala si totodata o oportunitate pentru a te cunoaste pe tine insuti si pe cei din jurul tau.

Cariera profesionala a devenit preocuparea principala a multora dintre noi, dornici de a obtine recunoastere si realizari pe plan profesional. Acest manual este un instrument indispensabil in faurirea propriului drum prin jungla competitiva si incalcita pe care o reprezinta mediul organizational de astazi.

Inteligenta emotionala la locul de munca este o carte proiectata pentru a transforma munca intr-un veritabil demers de implinire personala si totodata o oportunitate pentru a te cunoaste pe tine insuti si pe cei din jurul tau. In paginile sale vei intalni sfaturi valoroase, reflectii si teste menite sa-ti creasca potentialul in munca prin intermediul puternicelor instrumente ale inteligentei emotionale.

Scris de un prestigios specialist in domeniu, acest ghid practic va arata cum sa:
-Va cunoasteti si valorificati la maxim punctele forte
-Va activati intuitia si creativitatea
-Munciti mai eficient
-Relationati cu ceilalti si sa aplanati conflicte

Citeste si:
Parpiro. O mască de calitate înseamnă un copil protejat.
Parpiro. O mască de calitate...

Paz Torrabadella este licentiata in Psihologie si specialista in Comunicare si Dezvoltare Personala. Structureaza si tine seminarii de dinamica grupului si are colaborari pe aceste teme la posturi de radio, televiziuni si diverse publicatii de specialitate.

A mai publicat cartile Gimnasia emocional, Inteligencia Emocional en el amor, Como dessarrolar tu sentido del humor, toate bucurandu-se de un mare succes in Spania si America Latina.

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Autor: Paz Torrabadella

Colectia: Stiinta Succesului

Editura All


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri