In asteptarea lui Mos Craciun, la Sheraton Bucuresti pregatirile sunt in toi pentru a crea atmosfera perfecta de sarbatoare si cele mai bune servicii pentru o petrecere de Craciun de 5 stele, alaturi de colegi, prieteni sau colaboratori.

Advertorial

Dedicati excelentei si inovatiei in crearea de oferte si facilitati care sa ofere oaspetilor nu doar experiente unice, ci si garantia confortului si ospitalitatii de lux, am creat oferta de Craciun “Christmas Wrapped Up”, un concept de sarbatoare la superlativ, pregatit de specialistii Sheraton Bucuresti si impodobit cu divertisment de calitate, varietati culinare rafinate si facilitati care vor adauga plus valoare momentelor speciale de Craciun.

Decoruri stralucitoare si colorate, meniuri cu specialitati traditionale si internationale, semnate de Master Chef, Henrik Sebok, teme muzicale pentru toate gusturile sau open bar imbunatatit, sunt doar cateva din facilitatile ofertei de Craciun de anul acesta. Puteti alege din 3 tipuri de petreceri, Cocktail, Bufet sau Cina festiva, cu pachete de servicii all-inclusive, de la meniuri personalizate, Open Bar cu bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru toate gusturile, pana la decoratiuni si design ce includ brad de Craciun, set-up-uri de mese festive, ring de dans si scena, lumini ambientale sau aranjamente florale.

Stim cat de greu este sa multumesti gusturile tuturor invitatilor, de aceea am creat o oferta variata, care se pliaza pe orice tip de preferinte, fie ca doriti sa organizati petrecerea corporate de Craciun pentru angajatii firmei dumneavoastra, pentru clienti si colaboratori, sau chiar pentru copiii angajatilor dumneavoastra. Pachetele all-inclusive sunt disponibile atat pentru petreceri corporate cu tarife incepand de la 35 euro/persoana, cat si pentru petrecerile pentru copiii, cu tarife de la 15 euro/ persoana, avand posibilitatea de a va personaliza nu doar meniurile, ci si momentele de divertisment sau tema petrecerii cu optiuni variate precum: semineu de Craciun, Candy Bar cu dulciurile copilariei, photo booth, live sushi sau bufet plutitor.

Elegant si sarmant, localizat in inima orasului, hotelul Sheraton Bucuresti ofera o serie de avantaje si facilitati importante oaspetilor sai: parcare subterana, doua dintre cele mai renumite restaurante din Bucuresti, Benihana cu bucatarie autentic japoneza si Avalon cu varietate culinara si preparate premium, precum si un centru de evenimente de 1200 metri patrati, ce poate acomoda pana la 1400 de persoane.

Centrul de evenimente Sheraton ofera un spatiu elegant si o atmosfera prietenoasa si linistita. Toate cele 11 sali de evenimente si 2 sali de bal sunt dotate cu tehnologii audio si video moderne, Wi-Fi gratuit, pereti mobili pentru structurarea flexibila a spatiului, dar si lumina naturala. Salile de bal Platinum Ballroom si Iridium Balroom se bucura de un design deopotriva functional si rafinat, oferind facilitati speciale precum: foayer unde se poate organiza un spatiu separat de socializare sau unde se pot primi invitatii, garderoba, acces la terasa pentru fumatori si acces la terasa Platinum, care poate gazdui pana la 60 de persoane, oferind o frumoasa priveliste a Bucurestiului.

Despre Sheraton Bucuresti: Reprezinta o premiera pe piata de ospitalitate din Romania, fiind primul hotel Sheraton de pe piata locala. Cu 270 de camere, un centru modern de conferinte de 1200 metri patrati, o zona de restauratie completa cu doua dintre cele mai apreciate restaurante din Bucuresti, Avalon si Benihana, hotelul Sheraton din Romania este situat in inima Bucurestiului, oferind oaspetilor sai o experienta unica a confortului. Cu servicii si facilitati recunoscute international ca fiind elita industriei de ospitalitate, cel mai nou hotel de 5 stele din Bucuresti aduce in premiera in Romania: Sheraton Club, Sheraton Fitness, Sheraton Sleep Experience, Paired si programul de loialitate Starwood Preferred Guest.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri