Editia a VIII-a a festivalului KINOdiseea se va desfasura in perioada 10-20 noiembrie si va include pentru prima data o competitie internationala de filme pentru adolescenti: KINOdiseea Youth.

Filmul rusesc Terenul/The Pitch va fi prezentat publicului roman de catre actorul principal Kirill Degtyar si regizorul Edward Bordukov. Acesta este primul film rusesc care abordeaza relatiile inter-etnice dintre tineri si prezinta fascinanta poveste a unui tanar care doreste sa devina fotbalist profesionist. “The Pitch arata cum, intr-o lume agresiva, oameni tineri si moderni isi pot folosi energia intr-un mod pacifist. in tara noastra uriasa, oamenii cu diferite origini etnice trebuie cu adevarat sa-si gasesca puncte comune. Oamenii care traiesc unul laolalta cu celalalt nu trebuie sa ajunga sa se izoleze. Micul stadion, care serveste drept punct central pentru cea mai mare parte din film, este o metafora a orasului, a tarii, a lumii.” (Edward Bordukov).

In afara Competitiei, va putea fi urmarita docu-drama Fiica mea, Anne Frank/My daughter Anne Frank, in regia lui Raymond Ley.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Filmele din sectiunea KINOdiseea YOUTH vor fi jurizate de un juriu de adolescenti si de un juriu de profesionisti din industria filmului, printre care se numara actrita Maria Dinulescu.

Detalii despre filme gasiti pe site-ul festivalului: https://www.kinodiseea.ro/.

KINOdiseea, unul dintre cele mai mari festivaluri de filme pentru copii din Europa Centrala si de Sud-Est, se va desfasura anul acesta in perioada 10-20 noiembrie. Cinema PRO, Cinema Eforie, Cinema Elvira Popescu, Noul Cinematograf al Regizorului Roman si Hollywood Multiplex sunt cinematografele care gazduiesc numarul record de premiere si evenimente conexe (workshop-uri, sesiuni de Q&A, seminarii si faimosul Bal Mascat).

KINOdiseea este organizat de Asociatia Culturala Metropolis, co-finantat de Uniunea Europeana prin programul Europa Creativa - Subprogramul Media, cu sprijinul Primariei Sectorului 5, ARCUB (proiect finantat in programul Bucuresti, Orasul In-Vizibil), Administratiei Fondului Cultural National, Centrului National al Cinematografiei, Uniunii Cineastilor din Romania.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri