Editia a VIII-a a festivalului KINOdiseea se va desfasura in perioada 10-20 noiembrie si va include pentru prima data o competitie internationala de filme pentru adolescenti: KINOdiseea Youth.

Editia a VIII-a a festivalului KINOdiseea se va desfasura in perioada 10-20 noiembrie si va include pentru prima data o competitie internationala de filme pentru adolescenti: KINOdiseea Youth. Noua sectiune va prezenta 10 filme despre maturizare, aventura si iubire, printre care Sing Street, Sparrows, My name is Emily, dar si filmul romanesc La drum cu tata. KINOdiseea 2016 aduce actori si regizori premiati la importante festivaluri internationale, care se vor intalni cu publicul tanar in cadrul sesiunilor de intrebari deschise.

Tematica acestui an - “You can do anything!” - se va regasi in subiectele abordate de majoritatea filmelor din editia de anul acesta.

Istorii despre muzica si dragoste, consolare si maturizare, acceptare si grija, aventura si necunoscut in cele zece filme memorabile din noua sectiune competitiva a festivalului, dedicata publicului cu o varsta de peste 14 ani si cinefililor:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

SPARROWS, Islanda - r. Rúnar Runarsson, premiera nationala - a castigat premiul Golden Seashell pentru cel mai bun film la San Sebastian Film Festival, 4 premii la Les Arcs European Film Festival si se afla in cursa pentru cel mai bun film la Oscarurile din 2017. Regizorul nominalizat la Oscar Rúnar Rúnarsson, trateaza in acest film tranzitia ezitanta a unui baiat inspre viata adulta. Personajul se lupta cu partile intunecate ale traiului dintr-un orasel de provincie, fortat sa devina barbat. „Sparrows e la inaltime... Cu imagini care raman intiparite in memorie si cu performante actoricesti de neuitat, este un film excelent.” (Twitch)

SING STREET, UK - r. John Carney, premiera nationala - a castigat premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai buna coloana sonora si cel mai bun actor intr-un rol secundar la Irish Film and Television Awards.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

„Sing Street” ne intoarce in timp, in Dublin-ul anilor 80', vazut prin ochii unui baiat de 14 ani pe nume Conor. Acesta cauta o scapare dintr-o casa plina de certurile parintilor si probleme financiare, incercand, in acelasi timp, sa se adapteze unei noi scoli, unde elevii si profesorii sunt duri. Regizorul John Carney este cunoscut pentru filmul Once (Oscarul pentru cea mai buna coloana sonora) si pentru filmul nominalizat la Oscar Begin Again, cu Keira Knightley. „Sing Street” ne arata o lume in care muzica are puterea de a ne transforma viata.

MY NAME IS EMILY, r. Simon Fitzmaurice, premiera nationala - Acesta este deja celebrul film realizat prin strangere de fonduri de catre Simon Fitzmaurice, in timp ce suferea de neiertatoarele simptome ale bolii neuronului motor Regizorul irlandez este singura persoana din lume care a realizat un film in timp ce suferea de SNM.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

My name is Emily a castigat Discovery Award la Dublin IFF. Dupa moartea neasteptata a mamei sale si dupa ce tatal ei este internat intr-un spital psihiatric, Emily este trimisa la o familie adoptiva din Dublin. Dupa ce a trait mult timp cu speranta speranta ca tatal ei va fi externat din spital si vor trai din nou impreuna, aceasta pleaca intr-o aventura alaturi de colegul ei, Arden, pentru a-si scoate tatal din clinica. in aventura lor, cei dor tineri vor invata multe depre viata, moarte si renuntare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri