Editia a VIII-a a festivalului KINOdiseea se va desfasura in perioada 10-20 noiembrie si va include pentru prima data o competitie internationala de filme pentru adolescenti: KINOdiseea Youth.

THAT TRIP WE TOOK WITH DAD/ LA DRUM CU TATA, r. Anca-Miruna Lazarescu, premiera nationala. Filmul plasat in anul 1968 ii prezinta pe fratii Mihai si Emil, de origine romano-germana, locuiesc in Arad si au un singur lucru in comun: ingrijorarea pe care o simt fata de tatal lor bolnav. intr-o zi, soseste vestea ca tatal lor poate fi operat la Dresda, iar ei intalnesc in calea lor spre RDG, tancurile care aveau sa fie implicate in Primavara de la Praga. intalnire neasteptata cu dusmanii de clasa – poate aceasta situatie sa se termine cu bine?

Regizoarea Anca Miruna Lazarescu va fi prezenta la KINOdiseea alaturi de actorii din film. Anca Miruna Lazarescu este cunoscuta pentru filmul Apele tac, cel mai premiat scurtmetraj romanesc din istorie, Festivalul International de la Berlin, European Film Awards, Premiile GOPO, Queens World Film Festival, etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Printre invitatii internationali de la sectiunea KINOdiseea YOUTH, se afla:

Florian Gaag este regizorul filmului LenaLove, care este cunoscut pentru filmul Wholetrain, premiat la Berlinale si Molodist IFF.

Filmul sloven NIKA va fi prezentat de catre regizorul Slobodan Maksimovic, alaturi de actrita principala, Ylenia Mahnic. El a mai regizat si Thanks for Sunderland, unul dintre cele mai populare filme slovene, care a castigat 4 premii la Slovene Film Festival.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri