26 Mai 2016 publicat în Entertainment 1 share-uri

27 – 29 mai este weekend-ul care pune Bucurestiul sub semnul muzicii de calitate. De ce? Ei bine, acestea sunt zilele in care, in Parcul Izvor, se desfasoara cel mai mare festival tribute din Romania, festivalul Hey Day.

Pe langa muzica tribute, inteleg ca cei prezenti se vor putea bucura si de alte activitati. Despre ce este vorba?

Ca la orice festival, exista corturi cu mancare si bautura, insa veti putea vedea si documentare in Cortul de Filme, va veti putea machia, coafa sau tatua temporar la fel ca artistul dumneavoastra favorit si multe alte activitati potrivite atat pentru adulti, cat si pentru cei mici.

Au fost gandit activitati si pentru cei mici. Probabil ca multi parinti isi vor lua si copiii cu ei.

Cu siguranta, asta ne-am si dorit prin HeyDay, sa ajungem si la generatiile mai tinere. Parintii sa vina insotiti de copii. In spatiul special amenajat pentru copii vor fi organizate, gratuit, jocuri si activitati cu specific muzical, dedicate lor. Vor fi, de exemplu, concursuri de Guitar Hero sau DJ Hero.

Cum se face accesul in locatie si cat costa biletele? In plus, ce trebuie sa stim despre organizare?

Copiii, in varsta de pana la 14 ani, pot intra gratis la festival daca sunt insotiti de parinti. Intrarea se face vineri, 27 mai, incepand cu ora 16:00, iar sambata, 28 mai, si duminica, 29 mai, incepand cu ora 12:00. Biletele pentru o singura zi costa 15 lei, iar abonamentul pentru cele trei zile de festival costa 30 de lei. Vor fi trei zile cu muzica buna si concerte pana la ora 22:30.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri