15 Ianuarie 2016 publicat în Entertainment 1 share-uri

Acest filmulet iti poate schimba viata pentru ca iti descrie un alt mod de a privi lucrurile care se petrec in jurul tau si iti arata cum poti manifesta lucrurile pe care ti le doresti.

Filmul a fost postat pe www.dailymotion.com de catre Iesirea din Matrice si este tradus in limba romana, astfel este foarte usor de urmarit.


Puterea emoțiilor și a gândurilor de FYMaaa

Puterea enotiilor si a gandurilor - Cateva idei esentiale din acest filmulet:

★ Noi am fost proiectati sa ne vindecam rapid, fiindca suntem niste fiinte spirituale.

★ Iata un lucru interesant: cercetatorii au folosit doua grupuri. Un grup a fost iradiat fals, asta insemnand nici urma de radiatie reala. Iar la o treime din aceste persoane le-a cazut parul. Este tocmai puterea mintii noastre, puterea credintei noastre si puterea imaginatiei noastre, cea care poate produce o vindecare sau nu.

★ Ei bine, ce am descoperit eu este ca Universul este, cu adevarat, dispus sa se joace cu tine, daca tu accepti asta. Iar majoritatea oamenilor se opun, cu indaratnicie, vietii si se asteapta sa se intample cele mai rele lucruri. Au de-a face numai cu cele mai rele lucruri si este un cerc vicios. Am incercat sa ii ajut pe oameni ducandu-i intr-o frecventa diferita si incepand sa le demonstrez ca ei insisi pot crea la unison cu universul si ca pot atrage experiente foarte dinamice, foarte pozitive si chiar surprinzator de bune, foarte rapid. Eu am facut asta toata viata mea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

★ Subconstientul actioneaza ca o lentila pentru perceptii, deci modul cum noi ne percepem si modul cum percepem lumea din jur se bazeaza pe programe, amintiri si emotii care sunt ingropate in subconstientul nostru.

★ Adevarata transformare se produce atunci cand ne eliberam din lanturile acelor dependente emotionale, atunci cand incepem sa accesam acel sistem de operare, in care exista acele programe (n.r. negative) si inecepem sa facem schimbari de esenta. Iar efectul secundar al unei transformari reale este numit bucurie.

★ Daca iti dai voie sa fii si sa fii prezent, totul devine posibil. Iar lumea pe care o vedem, aceasta iluzie frumoasa in care ne aflam, devine foarte flexibila, foarte maleabila si foarte distractiva.

★ Ba chiar mai mult de atat: subconstientul actioneaza ca antena unei staii de emisie. Si emite energii pe o anumita frecventa, care atunci atrage aceeasi energie, de aceeasi frecventa.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

★ Esential este sa incepem sa intelegem ce sunt tiparele emotioanle pe care le purtam dupa noi in viata noastra. Aceste tipare emotionale care se afla in mintea sub-constienta ne influenteaza relatia cu banii, ne influenteaza relatiile reciproce, cu alti oameni, influenteaza fiecarea aspect al fiinitei noastre.

Deci orice ti-ai dori in corp sa ai, nu trebuie decat sa multumesti ca ai. Nu cere ceva anume, fiindca daca ceri continuu, afirmi ca nu ai acel lucru. Daca multumesti pentru el, e ca si cand ai recunoaste ca deja il ai.

Iti recomandam si:

Legea rezonantei: Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini!

Biologia Credintei: Cum ne putem vindeca de orice boala

LEGEA ATRACTIEI: De ce unele dorinte nu se indeplinesc?


Foto homepage: Flickr; akshay moon


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri