"Niciodata nu poti face suficient pentru un copil, mai ales cand familia sa nu ii poate asigura un minimum pentru o dezvoltare normala. Ne propunem sa continuam acest gen de programe si in viitor. In acest scop cei mai buni aliati ai nostri sunt chiar clientii Sensiblu carora le multumim in numele tuturor copiilor ajutati", declara Cristina Horia, Director Executiv Fundatia Sensiblu.

Datorita clientilor Sensiblu, 500 de copii sunt mai fericiti, beneficiind de donatii in valoare de 10.000 de Euro. Acesta este rezultatul campaniei „Imparte o doza de bucurie de Sarbatori” prin care Fundatia Sensiblu a donat 1 RON pentru fiecare pachet-cadou cumparat in perioada 15 noiembrie- 31 decembrie 2008 din farmaciile Sensiblu.

Cei 10.000 de Euro au fost donati pentru ajutorarea copiilor din familii cu venituri reduse, abandonati de parinti in institutii specializate sau aflati sub tratament oncologic in Bucuresti si in tara, prin intermediul mai multor institutii si asociatii. Dintre acestea mentionam Hospice Casa Sperantei (pentru copii bolnavi de cancer) sau Asociatia Touched (care ajuta copii din centre maternale, copii din familii cu venituri reduse sau copii cu cancer).

“Niciodata nu poti face suficient pentru un copil, mai ales cand familia sa nu ii poate asigura un minimum pentru o dezvoltare normala. Ne propunem sa continuam acest gen de programe si in viitor. In acest scop cei mai buni aliati ai nostri sunt chiar clientii Sensiblu carora le multumim in numele tuturor copiilor ajutati.” declara Cristina Horia, Director Executiv Fundatia Sensiblu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

După ce a fost suspect de infarct, medicii i-au pus diagnosticul! Lucian Viziru a trecut prin mai multe investigații amănunțite

27 Ianuarie 2022 - kudika.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri