"Ghidul terapiilor complementare" este cea mai sigura reteta pentru o sanatate de fier. Terapiile complementare sunt metode prin care ne putem proteja si imbunatati atat starea fizica cat si cea sufleteasca, completand tratamentele si sfaturile medicilor, fara a le exclude. Spre deosebire de medicina traditionala, ele sunt neinvazive, putin costisitoare, mult mai sigure si au un avantaj incontestabil: pot fi puse in practica de orice adult, indiferent de varsta.

Cum sa previi bolile sau cum sa te vindeci, fara sa apelezi la medicamente sau la operatii dureroase si costisitoare? “Ghidul terapiilor complementare” este cea mai sigura reteta pentru o sanatate de fier si cea mai noua propunere de carte a revistei Felicia.

Terapiile complementare sunt metode prin care ne putem proteja si imbunatati atat starea fizica cat si cea sufleteasca, completand tratamentele si sfaturile medicilor, fara a le exclude. Spre deosebire de medicina traditionala, ele sunt neinvazive, putin costisitoare, mult mai sigure si au un avantaj incontestabil: pot fi puse in practica de orice adult, indiferent de varsta. 85% dintre boli sunt rezultatul unui stil de viata nesanatos, 92% dintre cazurile de longevitate inregistrate in ultimii ani sunt datorate unei igiene si nutritii mai bune, migrenele, obezitatea, sterilitatea pot fi combatute cu succes si rapiditate cu ajutorul acupuncturii.

Ghidul cuprinde 8 tipuri de terapii care beneficiaza de sfaturi practice ilustrate si solutii pentru pastrarea sanatatii fiecaruia dintre noi, precum si numeroase referinte din lucrari de specialitate:

  • pentru imbunatatirea stilului de viata: prin naturopatie, relaxare, meditatie
  • pentru o stare de bine: tehnicile Alexander, Tai Chi, Chi kung
  • terapii naturale: homeopatia, medicina naturista
  • terapii prin atingere: masajul, shiatsu, aromaterapia, reflexologia
  • terapii prin arte: prin dans, arta, muzica, cromoterapia
  • terapii mentale: vindecare, psihoterapia, hipnoterapia
  • terapii orientale: medicina traditionala chineza, ayurveda, acupunctura

Dr. C. Norman Shealy, editorul „Ghidului terapiilor complementare”, este un neurochirurg recunoscut la nivel mondial. Fondator al Institutului Shealy (1971) pentru ingrijirea comprehensiva a sanatatii, Shealy este unul dintre expertii de top in terapiile de control al durerii cronice. Institutul pe care il conduce este recunoscut in intreaga lume pentru terapiile inovative si tratamentele revolutionare. Dincolo de reputatia de practician stralucit in domeniul terapiilor complementare, Shealy este un autor prolific, cu peste 23 de carti publicate si traduse in numeroase limbi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri