12:07, 13 Iulie 2015 publicat în Entertainment 97 share-uri

In fiecare parc vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot imprumuta, pe parcursul unei zile, orice carte si doresc. Ne dorim sa incurajam lectura de vacanta, relaxanta, in aer liber, la umbra.

Comunicat de presa

Incepand din 13 iulie, pana la finalul lunii august, te invitam sa transformam, ca si anul trecut, parcurile si locurile publice din Bucuresti in biblioteci in aer liber.

Citeste si:
Creierul si inteligenta emotionala
Creierul si inteligenta...

Dupa ce in 2014 cartile Litera au fost citite de sute de oameni care au avut drum in parcurile Cismigiu, Tineretului si Piata Sfantul Anton din Centrul Vechi, proiectul a luat amploare, astfel incat cititori din alte orase ale tarii ne-au invitat sa deschidem biblioteci in parcurile din orasul lor: Brasov, Fagaras, Constanta.

Anul acesta, oferim tuturor impatimitilor de lectura posibilitatea de a citi si de a rasfoi peste 100 de titluri din oferta editoriala prin intermediul bibliotecilor din Parcul Circului de Stat, Parcul Tineretului, Piata Ovidiu din Constanta. In acelasi timp, ne alaturam proiectelor culturale din Piata Revolutiei (Kulturama) si Parcul Cismigiu (Copacul cu carti), unde cititorii pot, de asemenea, sa rasfoiasca volumele Litera si Litera Mica.

Citeste si:
Psoriazisul: Cauze, dieta si remedii naturiste
Psoriazisul: Cauze, dieta si...

In fiecare parc vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot imprumuta, pe parcursul unei zile, orice carte si doresc. Ne dorim sa incurajam lectura de vacanta, relaxanta, in aer liber, la umbra. Volumele pe care le veti regasi in biblioteci fac parte din colectiile consacrate ale Editurii Litera: Bestseller, Premium, Clasici moderni, Thriller, Nobel, seria de autor Alice Munro, castigatoarea premiului Nobel pentru Literatura in anul 2013, Sanatate si nutritie, Disney, Biblioteca pentru toti copiii.

Detalii despre locatii si regulament: www.litera.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri