, 30 Noiembrie -0001 publicat în Entertainment 9 share-uri

Descopera puterea vindecatoare a vietilor viitoare, prin terapia progresiei.

In aceasta carte uluitoare si cutremuratoare, publicata la editura For you renumitul psihiatru Brian Weiss - unul dintre primii doctori care au explorat vietile anterioare ale pacientilor, ca metoda de tratament - ne dezvaluie modul in care vietile noastre viitoare ne pot transforma in prezent.

Toti am trait vieti anterioare. Toti vom trai vieti viitoare. Ceea ce facem in viata actuala ne va influenta vietile ce vor urma, pe masura ce evoluam in drumul nostru spre nemurire. Brian Weiss, renumitul autor al lucrarii Multe vieti, multi maestri, stie ca acest lucru este adevarat - deoarece, in ultimul timp, el a reusit sa-ti transporte pacientii nu numai in vietile anterioare, ci si in cele viitoare. Ceea ce a descoperit este ca exista mai multe variante de viitor, astfel incat alegerile pe care le facem acum vor determina calitatea vietii noastre, atunci cand vom reveni inapoi in plan fizic.

Folosind zeci de studii de caz (cum ar fi, de exemplu, Samantha, ale carei rezultate slabe la scoala au fost depasite, atunci cand s-a intors la o viata anterioara in care era arhitect grec si apoi la una din viitor, a vazut ca este un medic renumit - sau Hugh, medium, torturat in Evul Mediu ca eretic, a carui calatorie in viitor i-a adus linistea sufleteasca), Dr. Weiss demonstreaza beneficiile terapeutice ale progresiei, exact la fel cum a demonstrat ca incursiunile in vietile noastre trecute ne pot alina sau vindeca ranile fizice si emotionale din prezent.

Aceasta este o carte revolutionara, bazata pe descoperirile doctorului Weiss despre trecut, care-i va purta milioanele lui cititori intr-un viitor individual si colectiv, pe care ei insisi il vor crea. Pe parcursul acestui proces, vietile lor actuale vor fi profund transformate, iar ei se vor bucura de mai multa liniste sufleteasca, de mai multa bucurie, de mai multa vindecare.

Carte aparuta la editura For You si disponibila pe elefant.ro
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri