27 Mai 2015 publicat în Entertainment 20 share-uri

Joaca-te de Ziua Copilului! Indiferent ca esti copil, mama, matusa sau bunica, hai la Gradina Botanica sa te joci 9 Pietre, Cornete, Elasticul, Frunza, Diri Diri, 21, Patratica, Tara Tara Vrem Ostas, Ratele si Vanatorii si orice alte jocuri din fata blocului.

De 1 iunie, In Fata Blocului si Asociatia Culturala Imbold organizeaza An-tan-te, primul eveniment de joaca afara dedicat deopotriva celor mari si celor mici.

In Fata Blocului, colectia de jocuri ale generatiei cu cheia la gat organizeaza, in parteneriat cu Asociatia Culturala Imbold, An-tan-te : primul eveniment de joaca afara dedicat deopotriva celor mari si celor mici, pe 1 iunie, in Gradina Botanica.

Evenimentul isi propune sa readuca in actualitate jocurile « generatiei cu cheia la gat », servind in acelasi timp drept punte intre generatii.

« Dupa cele cateva opriri ale Caravanei de Joaca in scoli si gradinite din Bucuresti dar si din tara (Galati, Brasov, Sibiu si Iasi), ne-am dat seama ca nu doar celor mici le place sa se joace afara ci si celor mari. Asa ca ne-am pus pe treaba si am organizat An-tan-te, care speram sa devina o prezenta constanta in peisajul de evenimente recreative de la noi. » declara Vlad Tomei, co-autor In Fata Blocului.

An-tan-te se va desfasura in spatiul Gradinii Italiene din interiorul Gradinii Botanice din Bucuresti, spatiu care va fi impartit in doua zone de joaca : una pentru adulti si cealalta pentru copii.

Vom juca 123 La Perete Stai, 9 Pietre (Castelul), Diri Diri, Elasticul, Frunza, Lapte Gros, 21, Patratica, Tara Tara Vrem Ostas plus multe alte jocuri, toate pe terenuri « special amenajate » spune Alexandra Bujenita, coordonatoarea Asociatiei Imbold.

Acuarela Bufet va instala doua terase in aer liber, cate una pentru fiecare zona de joaca, iar librariile Humanitas vor fi prezente cu o biblioteca « pe iarba ». Nicecream.fm si That Couch Funk Collective vor asigura « coloana sonora », inspirata din muzica anilor ’70 – ’90.

Evenimentul se va desfasura intre orele 14 :00 – 22 :00 iar taxa de intrare este de 5 lei pentru adulti. Copiii au intrarea libera. Fiecare copil trebuie sa fie insotit de un adult.

An-tan-te este cel mai mare eveniment al Caravanei de Joaca, proiectul colaborativ dintre In Fata Blocului si Scoala de Joaca, care merge in scoli si gradinite pentru a invata pe copiii de azi, jocurile de ieri.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri