Italia imi ia respiratia! Italia ma face sa visez... Nu cred ca exista loc pe pamant cu atatea frumuseti imprastiate precum focurile de artificii, la fiecare pas.Cum sa te mai mire ca limba italiana este atat de melodioasa si romantica? Cum sa te mai mire ca cei mai mari artisti europeni au trait si au creat pe aceste meleaguri fermecatoare? Aceasta este o calatorie imaginara prin cele mai frumoase locuri din Peninsula - atat de frumoase incat nici nu iti vine sa crezi ca sunt reale. De altfel, orice calatorie in Italia inseamna o transpunere a visului, in realitate.

10. Levanzo, Sicilia

Foto Shutterstock.com; Levanzo, Italia, Sicilia

Informatii via www.casadex.ro: Insula Levanzo este o insula mica si superba din Sicilia, care se intinde pe 5 km2 si unde ai impresia ca timpul sta in loc pentru cele cateva zeci de familii care traiesc acolo.

Probabil ca din toata vacanta petrecuta in Sicilia, Levanzo a fost locul care ne-a impresionat cel mai mult. Marea si plaja intr-o parte, stancile si muntele in cealalta parte, casele din piatra, linistea… totul este minunat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri