Top 3 carti aproape interzise

12:02, 11 Februarie 2014 publicat în Entertainment3 share-uri

3 carti interesante care isi propun sa faca lumina in cazul unor personaje sau situatii aproape scandaloase, considerate imorale in epoca de care apartineau/ apartin!

Sex la Vatican

In urma unei anchete minutioase desfasurate sub acoperire, reporterul Carmelo Abbate arunca in aer mitul castitatii clerului de la Vatican.

Preotii catolici de toate nationalitatile se bucura de deliciile vietii de noapte a Romei, traind existente duplicitare. Homosexualitatea si violurile comise asupra calugaritelor sunt subiectul marturiilor adunate de autor in discutiile cu preoti aflati sub protectia anonimatului.

Investigatia vorbeste despre cazurile unor femei care au fost obligate sa avorteze dupa ce au ramas insarcinate cu membri ai clerului sau despre copii care nu le pot vorbi tatilor in public de teama sa nu le desconspire identitatea. Unii preoti isi platesc fostii amanti de ambele sexe pentru a pastra tacerea, in timp ce altii isi intretin in secret copiii nelegitimi la scoala.

Citeste si:
Drumul spre libertate: Harry & Meghan - Odiseea unei Familii Regale...
Drumul spre libertate: Harry...

„Scopul cartii nu este de a dezonora clerul catolic, ci acela de a expune ipocrizia si morala duplicitara a bisericii.“ - Carmelo Abbate

Autor: Carmelo Abbate

Citeste si:
Sondaj național: 1 român din 3 vizitează muzee și galerii de artă...
Sondaj național: 1 român din...

Carte aparuta la editura Philobia si disponibila pe elefant.ro


Foto homepage: Carte interzisa via Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri