Festivalul Urban Femei pe Matasari, la a 3-a editie!

12:09, 26 Septembrie 2013 publicat în Entertainment1 share-uri

Trei zile, o strada, zeci de proiecte, moda, dans, spectacole de teatru si o scena pe care vor urca multi artisti in doua zile dedicate muzicii.

Comunicat de presa

Ajuns la a 3-a editie, Festivalul “Femei pe Matasari” sta de data aceasta sub semnul EXCELENTEI!

Citeste si:
Magazinul online de modă Born2be intră pe piața românească cu...
Magazinul online de modă...

In acest ultim weekend din septembrie sarbatorim excelenta definita de femeile puternice din jurul nostru: prietene, iubite, surori, mame, sotii. Femei care au depasit limite, prejudecati, granite, realitati. Femei pentru care s-au inventat complimentele, superlativele si verbele „a fi”, „a deveni”, „a reusi”. Pentru ele organizam festivalul urban Femei pe Matasari, pe ele le aplaudam timp de trei zile cu invitati de seama.

Pe parcursul celor trei zile Home Matasari se va redefini ca spatiu deschis artistilor plastici si va lansa un dialog intre arta si public prin proiectul WoMANYn COLOURS. Artisti vizuali emergenti un vor aborda subiectul feminitatii prin pictura, sculptura cât si prin noile medii (fotografie, video, video-performance).

Citeste si:
Secrete de la Cori Grămescu: Primele 10 reguli de bază pentru a...
Secrete de la Cori Grămescu:...

Mai jos câteva nume si o parte din programul festivalului. Mai multe detalii pe www.facebook.com/Femeipematasari sau www.femeipematasari.ro

PRIVESTE-te - fashion show Wilhelmina Arz cu sustinerea Cristinei Batlan, Madalinei Lazar Mocanu si a lui Laurent Tourette pe muzica live a celor de la Les Elephants Bizzarres. Seara se va incheia cu Dj Sasha@Home Matasari (vineri 27 septembrie)
 

Marina Voica si Silvia Dumitrescu ne vor onora cu excelenta lor in muzica.

Plimbati-va pe Matasari sambata si duminica si veti avea surpriza sa va intalniti cu prietenii nostri de la OCS, MOONLIGHT BREAKFAST, Robin and the Backstabbers, We singing colors, Pimp, Moebius,Violent Monkey, cu Emanuel Mirea , Muse Quartet si multi altii.
 


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri