Mai mult de 3.000 de oameni au contribuit la un sondaj de opinie realizat online, pentru a stabili care este cel mai urat animal din lume.

Pestele Blob, care traieste in apele Pacificului, a fost votat "Cel mai urat animal din lume!" Arata precum un mosneag ursuz din gelatina roz. Ochii sai asezati lateral par insa foarte intelepti.

Mai mult de 3.000 de oameni au contribuit la un sondaj de opinie realizat online, pentru a stabili care este cel mai urat animal din lume. De fapt, scopul acestui sondaj a fost acela de a atrage atentia asupra speciilor de animale mai putin cunoscute, dar care joaca un rol important in ecosistem. Pestele Blob este unul dintre aceste animale.

Pestele Blob traieste la mari adancimi in apele Pacificului, in zona costelor Australiei si Tasmaniei. Oamenii de stiinta se tem ca si aceasta specie de peste se va afla in curand in pericol de disparitie.

Foto: Flickr.com

Foto homepage, Shutterstock.com, intrebare, semn de intrebare

Iti mai recomandam si: Cele mai bizare 5 animale descoperite vreodata

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri