13 August 2013 publicat în Entertainment 93 share-uri

Poti sa o iubesti sau sa o urasti pe Madonna, un lucru este cert insa, nu poti ramane indiferent/a la succesul ei. Este o femeie care a stiut ce vrea, in consecinta a obtinut tot ceea ce si-a dorit. Ca nu e usor, stim cu totii acest lucru. Important este sa ne insusim un set de valori care sa ne caracterizeze si sa ne paveze drumul spre implinirea visurilor noastre.

✯ 10. A avea curaj insemna sa iubesti pe cineva neconditionat, fara sa astepti ceva in schimb. Doar sa dai. Aceasta necesita curaj, fiindca nu vrem sa ne lovim in cadere si sa ne lasam deschisi in fata durerii.

✯ 11. Ma autoironizez. Nu ma iau complet in serios. Cred ca aceasta este o alta calitate pe care oamenii trebuie sa si-o insuseasca… trebuie sa ai puterea sa razi, mai ales de tine insuti.

✯ 12. Am fost populara si nepopulara. Am fost iubita si dispretuita si stiu cat de fara sens sunt toate astea, de aceea ma simt libera sa imi asum orice risc imi doresc.

✯ 13. Sunt momente in care nu realizez ca sunt atat de in varasta. Dar ma simt mai bine fizic decat cu 10 ani in urma. Nu ma gandesc – O, Doamne cat am pierdut

✯ 14. Am acelasi scop pe care l-am avut de cand eram copil. Am vrut sa conduc lumea.

Foto: Kevin Mazur

✯ 15. Nu uita niciodata sa visezi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

✯ 16. As vrea sa il vad pe Papa purtand un tricou cu mine.

✯ 17. Sunt pentru ca suntem. Toti sangeram aceeasi culoare. Toti ne dorim sa iubim si sa fim iubiti.

✯ 18. Copiii inteleg mereu. Ei au mintile deschise.

✯ 19. Doar cand danzes ma simt atat de libera.

✯ 20. De cand s-a nascut fiica mea, am simtit cum zboara timpul. Si nu vreau sa il pierd alergand dupa culoarea perfecta de ruj.

Iti recomandam si:

Madonna, la 54 de ani e foarte salbatica!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri