Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii.
Ai din nou sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Iron Man (Omul de otel).

Scurta prezentare a filmului Iron Man (Omul de otel):

Nominalizatii la Oscar Robert Downey Jr. si Terrence Howard fac echipa pe marile ecrane, alaturi de Oscarizata Gwyneth Paltrow, in Iron Man – Omul de Otel (Iron Man). Filmul este realizat dupa benzile desenate ce poarta semnatura Marvel Entertainment, creatorii personajelor din Spider Man, X-Men si The Fantastic Four.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui de ce ti-ai dori sa vezi acest film.

Detalii concurs


Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 28 aprilie sa ne spui de ce ti-ai dori sa mergi la filmul Iron Man (Omul de otel). Castigatorii vor fi anuntati pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 2 mai. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 5-8 mai 2008.

Pentru rezervari la Cinema Pro poti accesa acest link.

Castigatoarele concursului organizat saptamana trecuta sunt:
Stoica Ana Cosmina
Ion Elena Luminita
Florina Pieptan

Acestea pot merge la film in perioada 28 aprilie-1 mai 2008, prezentand la ghiseu un act de identitate si mentionand ca au castigat cele doua invitatii la concursul organizat de Garbo.ro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri