12:04, 9 Aprilie 2008 publicat în Entertainment

“Noi suntem zeite - Carte Postala” de Alice Nastase este un roman de dragoste care reflecta conditia chinuita a femeii cautatoare de iubire in lumea in care traim.
“Noi suntem zeite - Carte Postala” de Alice Nastase este un roman de dragoste care reflecta conditia chinuita a femeii cautatoare de iubire in lumea in care traim. Frumusetea romanului vine din stilul emotionant si foarte onest de a scrie despre dragoste al lui Alice Nastase - stil consacrat in editorialele din revista Tango- , din puterea de a observa si de a lua in discutie aspecte pe care, in general, femeile le intalnesc in existenta lor, dar, din pudoare, nu discuta despre ele: dorinta barbatilor de a tine ei sub control evolutia relatiei, apucatura masculina de a colectiona istorii de amor, fara sa-si asume responsabilitati in iubire, obiceiul tot mai frecvent intalnit al barbatilor de a trai in concubinaj cu cineva, dar de a declara ca sunt liberi, necasatoriti, si de a se lansa si in alte relatii paralele.

“Azi noapte Alex m-a intrebat daca as vrea sa fac un copil si cu el. I-am raspuns ca da, da, cu toata fericirea din lume. Mi-a precizat apoi ca isi asuma responsabilitatea pentru intreaga mea viata, ca stie ca 1 inseamna 3 cand e vorba de mine si de copii. Am adormit fericita, iubindu-l, hotarata sa schimb totul... Dar azi n-a venit in genunchi, asa cum promitea. N-a venit deloc. Ba, mai mult, nici nu mi-a raspuns la telefon. {i eu incep sa sufar. Dar m-am jurat ca sunt rabdatoare, ca nu fac scandal, ca nu incep cu reprosurile, asa cum mi-as dori. Imi vine sa-l intreb daca s-a razgandit, daca nu cumva bause prea mult, chestii dintr-astea, dar n-o fac... I-am scris ca-l iubesc, ca am incredere in dragostea noastra. Ca visez la Balcic si la bratele lui”.

Editura Zada Media


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri