“Noi suntem zeite - Carte Postala” de Alice Nastase este un roman de dragoste care reflecta conditia chinuita a femeii cautatoare de iubire in lumea in care traim.
“Noi suntem zeite - Carte Postala” de Alice Nastase este un roman de dragoste care reflecta conditia chinuita a femeii cautatoare de iubire in lumea in care traim. Frumusetea romanului vine din stilul emotionant si foarte onest de a scrie despre dragoste al lui Alice Nastase - stil consacrat in editorialele din revista Tango- , din puterea de a observa si de a lua in discutie aspecte pe care, in general, femeile le intalnesc in existenta lor, dar, din pudoare, nu discuta despre ele: dorinta barbatilor de a tine ei sub control evolutia relatiei, apucatura masculina de a colectiona istorii de amor, fara sa-si asume responsabilitati in iubire, obiceiul tot mai frecvent intalnit al barbatilor de a trai in concubinaj cu cineva, dar de a declara ca sunt liberi, necasatoriti, si de a se lansa si in alte relatii paralele.

“Azi noapte Alex m-a intrebat daca as vrea sa fac un copil si cu el. I-am raspuns ca da, da, cu toata fericirea din lume. Mi-a precizat apoi ca isi asuma responsabilitatea pentru intreaga mea viata, ca stie ca 1 inseamna 3 cand e vorba de mine si de copii. Am adormit fericita, iubindu-l, hotarata sa schimb totul... Dar azi n-a venit in genunchi, asa cum promitea. N-a venit deloc. Ba, mai mult, nici nu mi-a raspuns la telefon. {i eu incep sa sufar. Dar m-am jurat ca sunt rabdatoare, ca nu fac scandal, ca nu incep cu reprosurile, asa cum mi-as dori. Imi vine sa-l intreb daca s-a razgandit, daca nu cumva bause prea mult, chestii dintr-astea, dar n-o fac... I-am scris ca-l iubesc, ca am incredere in dragostea noastra. Ca visez la Balcic si la bratele lui”.

Editura Zada Media
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri