Goran Bregović, unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni si compozitori din lume, care a lucrat cu artisti precum Iggy Pop sau Cesria vora, semneaza coloana sonora a celui mai recent film al regizorului Dan Chisu 'Ursul' ce va avea premiera in cinematografe la inceputul lunii mai.

„Cu mult timp in urma i-am facut o promisiune prietenului meu Dan Chisu, si anume ca ii voi compune muzica pentru un film. Eu ii promisesem, dar nu eram convins ca el chiar o sa faca filmul, deoarece e un om cu foarte multe planuri si, ca si mine, nu le poate realiza pe toate. Dar iata, acest film e gata! Sunt fericit ca am facut parte din acest proiect”, spune Bregović despre decizia de a se alatura acestui proiect.

Celebrul muzician marturiseste ca Ursul este prima comedie la care a lucrat, el fiind cunoscut pentru muzica filmelor regizorului sarb Emir Kusturica (Time of the Gypsies, Arizona Dream, Underground). „Este prima mea comedie”, spune Bregović, „Nu am mai scris niciodata pana acum muzica pentru comedii. Pentru mine acest lucru a insemnat sa fac parte dintr-un proiect al prietenului meu”, continua acesta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

De asemenea, Goran Bregović ii indeamna pe spectatori sa meraga in cinematografe pentru a vedea filmul: „Mergeti sa vedeti Ursul. Este un film haios si va veti distra!”.

Filmul "Ursul", in regia lui Dan Chisu, va avea premiera in cinematografele din toata tara la inceputul lunii mai.

Ursul este un road-movie plasat in Romania anilor ‘90. Noul director al Circului de Stat incearca sa rezolve problemele financiare ale institutiei prin vanzarea singurului urs – batran si pe moarte - unui vanator german. Insa, manati de pasiunea pentru meserie si de dragostea pentru urs, artistii circului se impotrivesc directorului si il urmaresc pe acesta pana in locul unde urma sa aiba loc tranzactia.

Aventurile pline de neprevazut prin care trec ursul, angajatii circului si toti cei ce le ies in cale fac din Ursul comedia anului 2011 in Romania.

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Din distributia filmului fac parte actori romani de renume precum Serban Pavlu, Mihai Constantin, Magda Catone, Claudiu Bleont, Cosmin Selesi si Gabriel Spahiu. Distributia este intregita de Andreea Gramosteanu, binecunoscuta publicului larg pentru aparitiile din serialul de televiziune Mondenii.

Filmul Ursul este o productie Libra Film, distribuit de Transilvania Film.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri