22 Decembrie 2021 publicat în Cultura 20 share-uri

10 cărți de pus sub brad recomandate de Ana Dragomir, autoarea cărților „În căutarea inspirației", „Praf de zâne" și „Copacul".

Comunicat de presă

La doar 14 ani Ana Dragomir a publicat deja trei cărți. A debutat în anul 2019, cu În căutarea inspirației, o poveste emoționantă și antrenantă despre puterea imaginației și despre călătoriile care ne aduc prieteni pe viață, iau la un an distanță a lansat Praf de zâne, în care vrea să-și convingă cititorii că lumea poveștilor este la fel de importantă și pentru copii și pentru părinți. Adoră să petreacă timpul liber în natură, la țară, acela fiind și locul care a inspirat-o să scrie Copacul, cea de-a treia carte a sa, publicată ca și celelalte două de Grupul editorial Trei. Tot iubirea pentru natură și copaci a îndemnat-o să doneze o mare parte din drepturile sale de autor către Asociația Tășuleasa Social, pentru reîmpăduirea zonelor defrișate. Însă Ana nu iubește doar să scrie, ci și să citească, lectura fiind una dintre marile ei pasiuni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

Iată 10 cărți de pus sub brad recomandate de Ana Dragomir cu care nu dai greș

1. „Căutând-o pe Alaska”, debutul lui John Green, o poveste de dragoste și viață care te sfărâmă și te reconstruiește, te face să vezi lumea cu alți ochi, cu empatie, melancolie, bucurie și nevoia de a trăi.

2. „Toate Acele Locuri Minunate” (sau orice carte de Jennifer Niven) o carte descrisă de autoare ca o poveste despre o fată care învață să trăiască de la un băiat care vrea să moară. Minunată.

3. „Dune”, de Frank Herbert, o carte pe care de-abia am terminat-o și care a meritat din toate punctele de vedere. Este o clasică, o capodoperă SF despre politică, înțelepciune, religie, iubire, profeții, războaie galactice și drumul spre maturizare a lui Paul Atreides, Muad’dib. (Si noul film este extraordinar)

5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

4. Seria lui Maureen Johnson, Stevie Bell, o serie plină de enigme care este construită pe mai multe planuri, șocantă, care te va ține cu sufletul la gură. Este o poveste despre o detectivă adolescenta, Stevie Bell, care studiază la o Academie veche și privată în munți, unde investighează un caz despre o răpire și o crimă din trecut.

5. „Trei Coroane Întunecate”, un fantasy diabolic, plin de suspans, intrigi, relații complicate, mituri și magie. Trei Regine, surori, trebuie să se lupte între ele pentru a câștiga coroana, iar pentru asta se pot folosi de orice fel de metode.

6. „Jocurile Moștenirii”, de Jennifer Lynn Barnes este o carte enigmatică despre Avery, o fată absolut normală care moștenește o sumă gigantica de la un bătrân pe care nu îl cunoaște. Este un joc periculos de supraviețuire și relații foarte interesante între familia bătrânului, cei patru nepoți ai lui si Avery.

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

7. „Mincinoșii” de E. Lockahart. Sfârșitul este fenomenal.

8. „La Răscruce de Vânturi” de Emily Brontë. Este una dintre cele mai complexe si interesante lecturi pe care le-am citit vreodată.

9. „Tupeu” de Jennifer Mathieu, este o adevărată revelație, o carte care, cred eu, ar trebui citită de toată lumea. Abordează atât de multe subiecte importante din societatea noastră si ne îndeamnă la o schimbare.

10. „Gambitul Damei” de Walter Tevis. Știu că se vorbește foarte foarte mult despre serial, care este genial, dar ar trebui să vorbim și despre cartea de care a pornit totul. Eu am citit-o în doua zile, mi-a plăcut extrem de mult, Beth este un personaj unic, care îți rămâne în minte, iar povestea ei chiar merită citită.

10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag 10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

Toate aceste cărți sunt cu adevărat minunate și recomand din tot sufletul să fie citite de cât mai mulți oameni!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri