12:10, 19 Octombrie 2015 publicat în Cultura

Tot mai multi copii care vin acum pe lume sunt inzestrati cu capacitati care ii depsesc si uimesc pe parintii lor. Iar prin tot ceea ce sunt, ei isi provoaca parintii sa evolueze in planul vietii personale si intrinsec, din punct de vedere spiritual.

Acesti copii, chiar daca nu au experienta de viata si de socializare, par sa inteleaga existenta in moduri profunde. Copiii de Diamant aduc cu ei noi perspective asupra vietii si incearca sa creeze un Pamant mai bun, mai evoluat, mai curat energetic. (COPIII DE DIAMANT: 15 semne ca sa recunosti aceste Suflete Extraordinare)

Sigur, termenul de “copil de diamant” poate fi considerat un concept pe care cei mai rationali l-ar discredita cu repeziciune, neincrezatori si etichetand repede ca apartinand de zona misticismului sau noilor filosofii New Age. Dar vedem tot mai des astfel de copii in jurul nostru, copii care par sa aiba deja scris un parcurs al unei vieti dedicate fauririi unei lumi mai bune. Copiii au o perspectiva larga asupra existentei si folosesc un discurs care depaseste cu mult varsta lor. Ei le dau lectii de viata adultilor si ii provoaca la autoreflectie.

Citeste si:
Cum afectează fibromul uterin sarcina? Află de la un medic ginecolog
Cum afectează fibromul uterin...

Sunt atat de valorosi acesti copii, incat da, idiferent de unghiul de abordare pe care il avem, ii putem numi “copii de diamant":


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri