19 Octombrie 2015 publicat în Cultura 6 share-uri

Tot mai multi copii care vin acum pe lume sunt inzestrati cu capacitati care ii depsesc si uimesc pe parintii lor. Iar prin tot ceea ce sunt, ei isi provoaca parintii sa evolueze in planul vietii personale si intrinsec, din punct de vedere spiritual.

Acesti copii, chiar daca nu au experienta de viata si de socializare, par sa inteleaga existenta in moduri profunde. Copiii de Diamant aduc cu ei noi perspective asupra vietii si incearca sa creeze un Pamant mai bun, mai evoluat, mai curat energetic. (COPIII DE DIAMANT: 15 semne ca sa recunosti aceste Suflete Extraordinare)

Sigur, termenul de “copil de diamant” poate fi considerat un concept pe care cei mai rationali l-ar discredita cu repeziciune, neincrezatori si etichetand repede ca apartinand de zona misticismului sau noilor filosofii New Age. Dar vedem tot mai des astfel de copii in jurul nostru, copii care par sa aiba deja scris un parcurs al unei vieti dedicate fauririi unei lumi mai bune. Copiii au o perspectiva larga asupra existentei si folosesc un discurs care depaseste cu mult varsta lor. Ei le dau lectii de viata adultilor si ii provoaca la autoreflectie.

Sunt atat de valorosi acesti copii, incat da, idiferent de unghiul de abordare pe care il avem, ii putem numi “copii de diamant":

Ce vede copilul tau la tine?

Copii ne vad al naibii de bine.Via Pagina de Facebook Ratiune si Simtire


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri