15 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 359 share-uri

Copiii de Diamant aduc cu ei noi perspective asupra vietii si a creatiei si incearca sa creeze un Pamant mai bun, mai evoluat, mai curat energetic.

Copiii de diamant reprezinta ultima generatia de copii care au venit pe pamant dupa Copiii de Cristal si Copiii Curcubeu, fiind nascuti in ultimii ani.

Pentru aceste suflete aflate la o alta dimensiune spirituala, timpul si spatiu reprezinta iluzii si manifestari ale creatiei. Chiar daca nu se afla aici ca sa schimbe cursul evenimentelor sau al lucrurilor, Copiii de Diamant au o menire nobila, divina. Scopul lor este acela de a-i ajuta pe ceilalti sa isi creasca frecventa astfel incat sa devina la randul lor capabili sa gestioneze Timpul si Spatiul si sa creeze noi Realitati. Scopul lor este sa aduca lumina divina in realitatea noastra si sa inlesneasca trecerea la un alt nivel spiritual si un alt nivel de constiinta.

Foto: diamant, Shutterstock

Copiii de Diamant sunt maestri ai timpului si ai spatiului. Ei aduc cu ei noi perspective asupra vietii si a creatiei si incearca sa creeze un Pamant mai bun, mai evoluat, mai curat energetic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

“Si totusi de sunt ei aici?”, ne raspunde si publicatia ascension101.com. “Haideti sa vedem de unde vine numele lor. Diamantul este un super conductor al luminii si al energiei. Contrar cristalului, care este similar dar extrem de delicat si se poate sparge usor, diamantul este una din pietrele naturale cel mai rezistente si cel mai dificil de distrus pe Terra. In plus, diamantul este invizibil in intuneric.

Copiii diamant sunt la fel. In timp ce traiesc in umbra, ei raman invizibili celorlalti. Dar de indata ce incep a conduce sau a canaliza lumina si energia, nu puteti intalniti niciodata o lumina mai pura si mai luminoasa pe Pamant. In ce priveste numarul lor, sunt foarte putini incarnati actual pe Pamant, dar numarul lor va creste in urmatoarele doua decenii, dar nu prea mult. Puterea lor este de asa natura ca nu este nevoie de prea multi in acelasi timp”, ne lamureste ascension101.com/ro.

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Copiii de Diamant s-au nascut purtand aceasta Lumina de Diamant si in corpurile lor activeaza codurile de diamant ale creatiei. Prin sufletul lor, vor aduce acest tip de lumina pe pamant sau vor facilita activarea ei si in ceilalti. Ei ii vor atrage in jurul lor pe cei care le seamana la nivel vibrational si energetic.

Copiii de Diamant urmaresc sa traiasca in armonie cu viitorul pe care Pamantul il manifesta. De altfel, armonia reprezinta ghidul lor spiritual in aceasta calatorie pe pamant. Doresc sa traiasca in potrivire, echilibru si pace cu planeta, cu ceilalti oameni, cu natura, cu celelalte fiinte care traiesc pe pamant.

Acesti copiii de Diamant au innascuta o anumita curatenie sufleteasca, puritate si sinceritate. Cu curaj si fara teama, se dezvaluie celorlalti asa cum sunt, fara a incerca insa sa iti schimbe perceptiile sau sa iti impuna punctul lor de vedere. Ei cred in credinta, mai putin in religii.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Copiii de Diamant au inscrisa in ADN-ul si esenta lor intelepciunea unui univers perfect. Ei sunt puternici, curajosi, rabdatori, caracterizati prin unicitate. NU TE JUDECA.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri