10 Octombrie 2013 publicat în Cultura 13 share-uri

Despre oameni si melci (r. Tudor Giurgiu) adauga un nou trofeu in palmares. Echipa de actori a primit Premiul de interpretare la cea de-a doua editie a Festivalului de Film de la Sankt Petersburg. Juriul a fost impresionat de prestatia intregii distributii, motiv pentru care a decis sa acorde un premiu colectiv.

Despre oameni si melci a fost unul dintre cele 14 titluri aflate in competitie. Juriul international a fost alcatuit din: Marion Döring, directorul Academiei Europene de Film, criticul de film Barbara Lorey de Lacharrière si regizorii Juris Poškus si Christoph Schaub. Regizorul, scenaristul si producatorul Sergey Bodrov (Prisoner of the Mountains, Mongol) a prezidat juriul.

Despre oameni si melci a participat si la Festivalul de Film LET’S CEE (13-21 septembrie) din Viena, adresat productiilor din Europa Centrala si de Est, si va putea fi vazut si in sectiunea Eastern View a Festivalului International de Film de la Cambridge (19-29 septembrie).

In perioada 19-28 septembrie, filmul va fi prezent in sectiunea East of the West a Festivalului International de Film de la Haifa. Ajuns la a 29-a editie, festivalul de la Haifa este cel mai important eveniment de acest gen din Israel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Recent, 'Despre oameni si melci' a fost selectat la cea de-a 35-a editie a Festivalului de Film Mediteranean CINEMED de la Montpellier (25 octombrie-2 noiembrie). Editia din acest anunta peste 250 de filme incluse in diferite sectiuni.

Despre oameni si melci este o coproductie romano-franceza, fiind produs de Libra Film (Romania) si Agat Films (Franta).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri