9 Mai 2012 publicat în Cultura 22 share-uri

La a treia viziti in Romania, trupa agentiniani a pregitit pentru fani un spectacol extraordinar, in care timp de 2 ore tango-ul electronic va fi insotit de un concept coregrafic de Rizvan Mazilu.

Comunicat de presa

Spectacolul din mai de la Bucuresti propune un nou concept, inspirat de strilucirea teatrului coregrafic de pe Broadway, iar spectatorii vor putea admira diverse stiluri de dans intr-un spectacol plin de emotie si povesti pasionale pe ritmurile Narcotango.

Evenimentul va avea loc in data de 15 mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti, iar pani la data spectacolului ultimele noutiti vor fi disponibile pe pagina oficiala de Facebook.

Despre Narcotango

Narcotango s-au consolidat ca o referinti majori a stilului nuevotango, fiind nominalizati de doui ori la premiile Latin Grammy (2009 si 2010) pentru cel mai bun album de tango si avand la activ peste 16 turnee internationale in principalele orase din Europa, America si Argentina.

Rizvan Mazilu este unul dintre cei mai apreciati dansatori si coregrafi romani, care si-a inceput traseul profesional de la o varsti fragedi, devenind inci din anii liceului solist al Companiei de Dans Contemporan “Contemp”, mai intai la Opera Nationali Romani, apoi la Teatrul Evreiesc de Stat. Din 1993 este stipanul propriului destin artistic, devenind free-lancer si isi continui cariera in dubli ipostazi: de interpret si creator.

Evenimentul este organizat de NGI Events.

Biletele sunt disponibile in reteaua de magazine Flanco, Adevirul, Palatul National al Copiilor, Magazinul Victoria, Unirii Metrou 1, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Libriria Mihai Eminescu si online pe: eventim.ro, myticket.ro, biletoo.ro, blt.ro si billet.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri