Eu fac dragoste foarte rar cu sotul meu. El a avut o rabdare extraordinara cu mine, dar s-a cam saturat sa astepte mereu bunul meu plac.

Raspuns oferit de psiholog Loredana Ionascu, Clinica Terapia M

Buna ziua!

Am descoperit site-ul dv. si as vrea sa cer si eu un sfat unuia din psihologii dv. Sunt casatorita de aproape sase ani si sunt cu sotul meu de aproape 9 ani impreuna. Relatia noastra sexuala a fost la inceput foarte buna desi el ejacula cam repede la inceput. Insa nu locuiam in acelasi oras si ne vedeam cam de doua ori pe luna in weekend. In vacanta am stat mai mult cu el, am plecat impreuna la mare si totul era foarte bine. Apoi eu am plecat din tara. Dupa mai multe luni a venit si el sa stea trei luni cu mine. La inceput totul a fost bine, dar incet incet eu nu mai reuseam sa am aceeasi dorinta ca inainte. Munceam destul de mult si am crezut ca e din cauza oboselii. Dupa inca citeva luni a venit si el in Franta alaturi de mine. Amindoi eram studenti, dar si lucram. Insa nu foarte mult pentru ca nu aveam dreptul. Oricum ca sa nu ma lungesc prea mult problemele mele sexuale nu s-au mai rezolvat de atunci. Am discutat mult cu el, am fost si la sexolog fara nici un rezultat notabil. Au fost perioade in care dorinta mea a mai revenit, am avut orgasm desi nu foarte des. Se pare ca dificultatile sistresul m-au afectat destul de mult. M-am imbolnavit de hipertiroidie de care m-am tratat si sunt bine. Ne-am casatorit in 2002 pentru ca ne iubeam si ne iubim si acum. Ne-am intors in tara in 2006 dupa 6 ani si dupa un an am facut o depresie puternica de care inca ma tratez. Am mai vazut un sexolog anul acesta care a zis ca nu as avea probleme sexuale ci de stres si din cauza depresiei si a medicamentatiei pe care o iau. Si totusi oare nu exista nici o solutie la problema mea. Eu fac dragoste foarte rar cu sotul meu. El a avut o rabdare extraordinara cu mine, dar s-a cam saturat sa astepte mereu bunul meu plac. Eu nu reusesc sa ma excit, sa ma umezesc decat foarte greu sau deloc. Mingiierile, sarurarile etc tot ce incearca el de cele mai multe ori nu au efect sau ma enerveaza. Mai rar au un oarecare efect.

Da, stiu ca am probleme cu stresul, ca nu reusesc sa am copii, dar se pare ca e posibil, am doar o trompa uterina infundata, am diverse probleme de sanatate, nu sunt implinita profesional si nici spiritual, dar poate imi dati un sfat care sa imi fie intr-adevar de ajutor pentru ca am tot incercat si am vorbit cu tot felul de medici si degeaba.

Nu cred ca sunt frigida, dar as vrea sa pot avea energia sexuala de la inceput, sa il doresc pe sotul meu etc Am doar 33 ani si nu vreau sa ajung la divort din aceasta cauza. In acelasi timp mi-e foarte greu sa-mi impun ceva ce nu ma atrage, pentru care trebuie sa fac eforturi mari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri