Limbajul trupului la pisici este unul incarcat de semnificatii. Prin modul in care pisicile se misca sau miauna, ele doresc sa ne transmita ceva. In cele ce urmeaza, iti prezentam 10 gesturi ale pisicilor si semnificatiile lor.

8. Orice pisica are nevoie de o suprafata pentru zgariat, ca sa iti poata toci gherutele. In cazul in care pisica nu are voie sa iasa afara, in general, se foloseste de covoare. Daca observi ca aceasta a inceput sa zgarie suprafete pe care, in mod normal, nu le zgaria, inseamna ca doreste sa iti atraga atentia.

9. In general, pisicile isi tin gherutele in teci. Atunci cand si le scot pe rand si isi intind labutele alternativ, se afla intr-o stare de afectiune si de placere, insa cand isi scot ghearele simultan, se pregatesc sa atace. Cand isi ating gherutele unele de altele, inseamna ca le este dor de mama lor si au nevoie de afectiune. In astfel de momente, tine-ti pisicuta in brate si mangai-o, pentru a o linisti.

10. In momentul in care pisica sta in doua labute, cu coada incolacita in jurul lor, aceasta se afla intr-o stare de blandete si supunere. Este o pozitie care denota faptul ca animalul tau de companie este relaxata, are incredere in tine si doreste sa te cunoasca mai bine.

Nu uita! Cautam si premiem cele mai fericite pisicute. Participa la concursul Gourmet si poti castiga unul din cele 10 seturi de ingrijire sau unul din cele 5 cosuri de dormit pentru prietenul tau necuvantator oferite de GOURMET.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri