Pisica este unul dintre cele mai cautate animale de companie. In cazul in care detii un astfel de companion, trebuie sa stii ca posesia sa presupune mai multi pasi. Pentru ca pisica ta sa se bucure din plin de viata, este esential sa stii cateva aspecte despre ingrijirea sa.

Pentru ca pisica ta sa fie sanatoasa, trebuie sa ii asiguri o dieta si un mod de viata pe masura. Este important ca aceasta sa se joace, pentru a se mentine in forma, asadar achizitioneaza-i cateva jucarii sau confectioneaza-i-le chiar tu. Organismul unei pisici are nevoie de foarte multe proteine si grasimi, intrucat le arde extrem de repede. Este preferabil ca hrana sa sa constea intr-una speciala pentru pisici, disponibila pe piata, insa ii poti oferi si carne de pui, vita sau peste. De evitat sunt dulciurile, ceapa, strugurii si usturoiul.

Invata-ti pisica de mica sa isi faca nevoile in litiera. Nu o lasa prea mult timp singura si ofera-i zilnic din timpul tau, pentru a o alinta. Inlatura obiectele care ar putea-o rani si ai grija sa nu lasi geamul deschis, atunci cand este nesupravegheata.

Nu uita! Cautam si premiem cele mai fericite pisicute. Participa la concursul Gourmet si poti castiga unul din cele 10 seturi de ingrijire sau unul din cele 5 cosuri de dormit pentru prietenul tau necuvantator oferite de GOURMET.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri