Maroul este o culoare de pamant, ce simbolizeaza stabilitatea si siguranta, regasindu-se in cel mai mult in natura, alaturi de culoarea verde. Considerat de catre specialistii in tainele Feng Shui-ului ca favorizand o viata sanatoasa, maroul este, cu siguranta, culoarea folosita cel mai des in amenajari.

In incaperile precum diningul sau livingul, poti alege sa transformi in punct focal un perete, vopsindu-l in nuante ciocolatii si decorandu-l cu rame albe, de forme si dimensiuni diferite, sau te poti rezuma la achizitionarea unui mobilier maro. Aceasta culoare poate fi asortata cu celelalte culori de pamant, precum verde, nuante rosiatice, portocalii sau tonuri de galben. Pentru un look modern, opteaza pentru un mobilier alb sau crem si alege accesorii maro. Decoreaza canapeaua crem cu multe perne maro, in diferite pattern-uri, careia ii poti alatura o masuta de cafea maro. Covoare maro cu modele abstracte, draperii si corpuri de iluminat, vase decorative supradimensionate sunt doar cateva exemple de accesorii maro pe care le poti folosi in locuinta ta.

Fie ca este folosit pentru a reda stilul clasic si elegant, fie pentru stilul contemporan, rustic sau mediteranean, maroul este culoarea omniprezenta in amenajari, indiferent ca este utilizat la decorarea peretilor, pardoselii, ferestrelor sau sub forma de mobilier ori accesorii decorative.

Un articol de Ana Marin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri