O nouă ediție a Galei Premiilor Real Estate  a avut loc pe 2 noiembrie, de această dată, sub egida conceptului de dezvoltare imobiliară sustenabilă în cadrul comunităților. Furnizorul de finisaje premium Quadra Casa, a fost desemnat câștigător al uneia dintre cele mai râvnite categorii, EXCELENȚĂ ÎN SOLUȚII PENTRU AMENAJĂRI INTERIOARE.

CP

Quadra Casa a fost desemnată compania care a adus valoare adăugată în proiecte prin soluțiile de calitate în zona de design și materiale oferite utilizatorilor finali (rezidenți/dezvoltatori). Criteriile de selecție pentru acordarea premiului au fost Brandul, Calitatea, Showroom-uri.

Evenimentul care a avut loc într-un local select din Capitală a reunit spuma industriei imobiliare atât din București cât și din cele mai importante orașe din țară.

Printre nominalizații și câștigătorii categoriilor, se numără proiecte de referință din portofoliul Quadra Casa, proiecte la care furnizorul de finisaje a livrat produse în valoare de sute de mii de euro, doar in 2023.

De curând, Quadra Casa a deschis un nou showroom cu o suprafață de 1500 mp, situat la etajul II al clădirii Agora din Calea Floreasca nr 111, unde sunt expuse zeci de ambiente-concept adaptabile oricărui proiect de amenajare.

Colaborarea cu producătorii de top perminte companiei să ofere o gamă completă de plăci ceramice de interior și exterior, fațade ventilate, terrazzo, mozaic, parchet, dar și obiecte sanitare precum vase de WC, căzi de baie, cădițe de duș, lavoare, sau pereți magnetici, corpuri de iluminat și decorațiuni. Toate acestea sunt în acord cu cele mai noi tendințe de la cele mai renumite branduri din Italia.

Evoluția fulminantă și cerința tot mai acerbă a pieței, a determinat compania să investească în stocuri de peste 20 milioane de euro, devenind în scurt timp, singurul jucător de pe piața amenajărilor de interior, care poate livra produse premium, într-un timp foarte scurt, indiferent de tipul de proiect.

Cu peste 10 ani de experiență și sute de proiecte finalizate, compania Quadra Casa este recunoscută pentru satisfacerea celor mai exigente cereri, atât pe cele ale clienților, cât și pe cele ale arhitecților, designerilor și dezvoltatorilor imobiliari din România.

Tatiana Popescu Founder Quadra Casa- Ne bucurăm sa fim desemnați drept furnizorul care se distinge prin EXCELENȚĂ ÎN SOLUȚII PENTRU AMENAJĂRI INTERIOARE, într-un mediu atât de competitiv cum este piața din România. Vom continua să investim, pentru a fi la înălțimea tuturor cerințelor, atât prin prisma produselor, care sunt în concordanță cu ultimele trenduri, cât și a serviciilor oferite catre clienții finali și dezvoltatori imobiliari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri