Decorațiunile de dormitor sunt variate, sunt colorate, sunt alese din miii de opțiuni. Iată mai jos câteva propuneri care se potrivesc în orice locuință!

Când vine vorba despre alegerea ornamentelor pentru casă, fiecare dintre noi ținem cont de diverse detalii subiective. Evident că acestea trebuie să se potrivească stilului și personalității noastre, iar lucrurile sunt cu atât mai radicale când vine vorba despre camera unde dormim. Decorațiunile pentru dormitor sunt alese astfel încât să se completeze o atmosferă relaxantă și plăcută. Noi am optat mai jos pentru câteva accesorii care să placă tuturor!

Decorațiune Dreamcatcher

O decorațiune de dormitor ideală, dacă îți place să mizezi pe elemente fantastice. Un prinzător de vise are o semnificație aparte cu rădăcini în anii ‘60. Ajută la filtrarea viselor, respingând coșmarurile și canalizând emoțiile pozitive. Se agață deasupra patului și conferă, conform simbolisticii, un efect relaxant. Are pene din acril și un diametru mic de 40 de centimetri.

O poți comanda aici

Cutie pentru șervețele de hârtie

Cu siguranță că te-ai trezit de multe ori căutând niște batiste de hârtie, în toiul nopții, pentru a te folosi de ele în diverse situații. Cel mai sigur ni se pare să iei în considerare folosirea unei cutii pentru șervețele, pe care să o ții pe noptieră. Este o combinație între lemn și metal, la exterior având un print floral shabby.

O poți vedea aici

Suport de ghiveci

Acest suport de fontă este ideal dacă vrei să îți protejezi mobila de umiditate. Deci, dacă nu poți renunța la ideea de a avea în dormitor câteva plante naturale, atunci le poți depozita pe un suport minimalist. Acces accesoriu negru este unul extrem de cool și se poate integra în orice încăpere.

Îl poți comanda aici

Difuzor aromatic pentru cameră

Un accesoriu de cameră la care nu am vrea să se renunțe când vine vorba despre crearea unei ambiențe plăcute este acest difuzor aromatic. Micuț și discret, are desenate niște pisicuțe care cu siguranță plac oricui. Suportul este din ceramică și perfect pentru o sesiune de spa în intimitatea camerei.

Îl poți comanda aici

Decorațiune perete fluturi

Mauro Feretti Butterfly este parte din seria de decorațiuni de dormitor pe care le recomandăm. În dimensiuni reduse. Aceasta se fixează pe perete, în locul dorit și se dovedește interesant, conferind un aer ușor fantastic. Este metalic și are nuanțe în degradeuri.

O poți comanda aici

Tablou multicolor pentru cameră

Cu un imprimeu floral ca de basm, acest tablou fantastic Graham & Brown Classic Poppy este compus din trei piese. Modelul magic este unul printat pe pânză și pare că trimite privitorul într-o lume de basm, asigurând un aer romantic și intim, de armonie. 

Îl poți comanda aici

Ceas auriu pentru dormitor

Bine, nu neapărat pentru dormitor, dar ne place cumva că acest ceas de perete induce o anume stare de relaxare. Sub forma unor încrețituri ca de evantai este metalic și are un design cu formă estetică atractivă. Va fi cu siguranță un element decorativ elegant.

Îl poți comanda aici

Foto fr si main: By Photographee.eu /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri