Expertul Garbo in Feng Shui,arhitectul CRISTINA GROZA, ne dezvaluie care sunt rolurile oglinzilor in Feng Shui si cum le putem folosi.

Oglinzile – obiecte de protectie impotriva fortelor negative

Chinezii folosesc de obicei oglinzile ca obiect de protectie impotriva fortelor negative. Aceste oglinzi - scut nu sunt oglinzi simple, ci sunt inconjurate de cele opt trigrame din I Ching. Cele opt trigrame sunt asezate intr-un anume mod care reprezinta forta naturii. Oglinda mica din centru, inconjurata de cele opt trigrame, ataca obiectul cu energie negativa pe care il reflecta si il intemniteaza cu cele opt trigrame. In general, maestrii feng shui recomanda arareori folosirea unei astfel de oglinzi, deoarece este agresiva. Nu este bine sa o indreptam spre casa unui vecin.

Oglinzile atrag energia. Daca un obiect este asezat in fata oglinzii, el este absorbit in interiorul acesteia. Prin urmare, functia oglinzii in feng shui este de a atrage o energie benefica dintr-o parte intr-alta, sau de a extinde o zona cu energie pozitiva, daca este prea mica.

Citeste si:
Nu te mai regăsești în relația de cuplu? Iată ce ai de făcut!
Nu te mai regăsești în...
Exista diferite tipuri de oglinzi. Oglinzile plane absorb si atrag in interior un obiect din partea opusa. De aceea este bine sa se afle in fata unei energii favorabile, astfel incat sa o atraga dintr-o parte in alta. Se va pune o oglinda intr-un spatiu favorabil mic pentru a-l mari. Oglinda trebuie asezata in asa fel incat sa nu fie atrase in interiorul ei obiecte suparatoare din exterior, cum ar fi cimitire, cladiri care au un unghi ascutit indreptat spre casa noastra (multe cladiri moderne au acest design).

Oglinzile concave maresc un obiect daca se gaseste in apropiere, dar rastoarna imaginea unui obiect aflat la o anumita distanta. De aceea, pot fi folosite si ca obiect feng shui de aparare, asezandu-le cu fata spre orice forta fizica (shar) suparatoare – de exemplu, o statuie urata, o pereche de lei fiorosi, un “cap de tigru” etc. In ciuda tendintelor din designul modern, oglizile nu se plaseaza in dormitor in fata patului, deoarece acestea ne atrag energia vitala lasandu-ne epuizati.

Citeste si:
Debutul Classix Festival 2021: renașterea Aeterna 
Debutul Classix Festival...

Autor - Maestru Feng Shui Cristina Groza
www.fengshui-bp.ro/

Expert Garbo

Iti recomandam sa citesti si:

Energiile Feng Shui care iti aduc succesul

Expertul ne invata: Cum sa decorezi biroul in stil Feng Shui

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri