Energiile Feng Shui care iti aduc succesul

12:10, 10 Octombrie 2012 publicat în Casa-Gradina

Expertul Garbo in Feng Shui ne vorbeste despre epoca Feng Shui in care ne aflam si despre cum putem vindeca energiile negative prin tehnici Feng Shui.

"Despre Feng Shui se spune ca este arta vindecarii spatiului"

Despre Feng Shui se spune ca este arta vindecarii spatiului. Dar nu trebuie sa uitam ca Feng Shui-ul se adreseaza, in primul rand, omului care locuieste in spatiul respectiv. Tocmai de aceea, Maestrii Feng Shui fac si analiza destinului persoanei care le solicita sfaturile. Este vorba despre sistemul celor 4 coloane ale destinului, care ne dau indicii pretioase referitoare la perioada din viata noastra pe care o traversam: daca este norocoasa sau nu si ce putem face pentru a atrage energiile pozitive. Acest sistem se dovedeste util si in cazul managerilor de resurse umane, care se pot ghida astfel in angajarile pe care le fac: in functie de rezultatele analizei, se poate sti cine este cel mai potrivit pentru vanzari sau pentru cercetare. Se poate afla, de asemenea, care sunt zilele cele mai bune pentru incheierea de contracte, dar si care zile ne sunt cele mai favorabile pentru angajare.

Orice spatiu amenajat in stil in Feng Shui, fie ca vorbim despre locuinta sau despre birou, devine un microunivers in care te simti cu adevarat bine.

Citeste si:
Asociația Zi de Bine amenajează un teren de antrenament pentru...
Asociația Zi de Bine...

Maestru Feng Shui Cristina Groza

Expert Garbo

Citeste si:
Lidl România introduce, în premieră, în oferta săptămânală de...
Lidl România introduce, în...

www.fengshui-bp.ro/

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri