Expertul Garbo in Feng Shui ne vorbeste despre epoca Feng Shui in care ne aflam si despre cum putem vindeca energiile negative prin tehnici Feng Shui.

"Despre Feng Shui se spune ca este arta vindecarii spatiului"

Despre Feng Shui se spune ca este arta vindecarii spatiului. Dar nu trebuie sa uitam ca Feng Shui-ul se adreseaza, in primul rand, omului care locuieste in spatiul respectiv. Tocmai de aceea, Maestrii Feng Shui fac si analiza destinului persoanei care le solicita sfaturile. Este vorba despre sistemul celor 4 coloane ale destinului, care ne dau indicii pretioase referitoare la perioada din viata noastra pe care o traversam: daca este norocoasa sau nu si ce putem face pentru a atrage energiile pozitive. Acest sistem se dovedeste util si in cazul managerilor de resurse umane, care se pot ghida astfel in angajarile pe care le fac: in functie de rezultatele analizei, se poate sti cine este cel mai potrivit pentru vanzari sau pentru cercetare. Se poate afla, de asemenea, care sunt zilele cele mai bune pentru incheierea de contracte, dar si care zile ne sunt cele mai favorabile pentru angajare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Orice spatiu amenajat in stil in Feng Shui, fie ca vorbim despre locuinta sau despre birou, devine un microunivers in care te simti cu adevarat bine.

Maestru Feng Shui Cristina Groza

Expert Garbo

www.fengshui-bp.ro/

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri