Iata cateva idei dragute si practice de decorare a casei in preajma sarbatorilor de Pasti pe care le puteti realiza impreuna cu familia!

Desi sarbatoarea de Pasti simbolizeaza invierea Domnului nostru Isus Hristos, ea reprezinta si renasterea naturii. Primavara s-a instalat si cu totii putem resimti aerul curat, nevoia de a ne decora casa in culori vii precum cele ale naturii si entuziasmul adus de soare si de plecarea friguroasei ierni.

Inainte de Pasti, florile aduc primavara in casa ta!

Lalelele, narcisele si margaretele sunt extrem de usor de gasit in perioada sarbatorilor de Pasti si aduc primavara in casa noastra. Florile au puterea de a ne reaminti ca iarna s-a dus si natura a revenit la viata. Mai mult, ele aduc lumina si culoare in caminul nostru, lucru ce ne ajuta sa devenim mai zambitori si voiosi.

Cum am mentionat si mai sus, narcisele albe (care reprezinta invierea Mantuitorului), lalelele multicolore si margaretele sunt flori de Pasti, insa in decorarea casei putem folosi orice alt fel de floare, atat timp cat are culori vii si calde precum galben, roz, rosu, portocaliu, coraille sau portocaliu inchis.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Puteti face buchetele mici de flori de primavara pe care sa le puneti in glastre sau chiar in borcane ornate cu sfoara pe masuta de cafea, in biblioteca, la geamuri, pe noptiera sau chiar pe jos intr-un colt. Cu siguranta vor schimba ambientul din camin si va vor transmite energie pozitiva pentru intreaga zi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri