Cum sa atragi norocul in casa prin Feng Shui: 6 talismane pentru prosperitate si noroc

12:02, 29 Februarie 2012 publicat în Casa-Gradina889 share-uri

Spiritualitatea budista ne invata ca prin Feng Shui putem sa avem parte de noroc, iubire si armonie in relatie. Tu ce simbol crezi ca ti se potriveste cel mai bine?

Buddha Vesel, simbol budist al prosperitatii

Buddha are o putere protectoare supranaturala. Nascut acum 2600 de ani, el este Zeul ce aduce noroc, fericire, multumire si multe zambete.

Citeste si:
MindHub România: Copiii de azi vor fi creatorii joburilor de mâine....
MindHub România: Copiii de...

Buddha Vesel este privit ca unul dintre zeii bunastarii si aduce prosperitate, succes si bani celor care il folosesc in Feng Shui.

Citeste si:
Sindromul Peter Pan la maturitate
Sindromul Peter Pan la...

Credinte Feng Shui chinezesti:

Buddha Vesel trebuie amplasat in locuinta cu fata spre usa de la intrare, la o inaltime de aproximativ 70 de centimetri. Astfel, Buddha va intampina toate persoanele ce intra in camin si le va transfera energii pozitive aducatoare de noroc.

Expertii in Feng Shui sunt de parere ca atunci cand cumparam o statueta sau o imagine cu Buddha Vesel trebuie sa avem in vedere trei criterii importante: zambetul sau, marimea burtii si saculetul pe care il cara.

Dragonul Chinezesc, simbol al energiei Yang

Dragonul Chinezesc este o creatura mitica legendara, simbol al esentei schimbarii.

Se spune despre el ca are solzi de peste, coarne de caprioara, coama de cal si gheara de vulture. Este un simbol ce se transforma continuu, devenind invizibil intr-o clipita.

Credinte Feng Shui chinezesti:

Putem sa asezam Dragonul Chinezesc pe birou pentru a avea parte de noroc, dar si pentru a ne proteja de energiile negative.

Directia cardinala benefica pentru a aseza Dragonul Chinezesc este estul si ne ajuta sa avem parte de prosperitate, energie si inteligenta in tot ceea ce intreprindem. Totusi, Dragonul Chinezesc nu are ce cauta in dormitorul nostru deoarece energia Yang prea puternica poate dezechilibra pacea si armonia.

Elementul pentru punctul cardinal al acestui simbol este lemnul. De aceea, Dragonul Chinezesc din lemn are putere si influenta duble. In Feng-Shui putem sa utilizam si Dragonul Chinezesc din ceramica ori cristal, insa niciodata pe cel din metal, deoarece acest element distruge lemnul.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri