Black Friday 2019 este în desfășurare și pe Vivre. Așadar, dacă ești în căutare de articole diverse home&deco ai mari șanse să găsești aici lucrușoare care să te ajute să-ți faci căminul așa cum ti-l dorești. Mai ales pentru sărbătorile de iarnă.

Vivre aplică reduceri generoase de Black Friday 2019 la o gama variată de produse. Doar că nouă ne-a fost destul de greu să ne decidem asupra unei singure categorii. Dintre mobilă, textile, corpuri de iluminat, covoare, sisteme de organizare și depozitare, produse de cameră, lifestyle și produse decorative ne-am oprit asupra ultimei. Nu de alta, dar sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și nu puteam rata ocazia să luăm decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă, mai ieftine și mai accesibile ca preț.

Pot reprezenta cadouri pentru cei dragi pasionați de astfel de chițibușuri sau pentru tine, dacă îți place să ai camera cât mai în tematică de sezon. Așadar, vezi mai jos câteva dintre decorațiunile de iarnă care sunt la reducere de Black Friday 2019 pe Vivre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Decorațiune luminoasă căsuță de iarnă

Acest aranjament perfect pentru sărbătorile de iarnă înfățișează o căsuță tip cabană într-un glob de cristal unde pare că ninge încontinuu. Niște sculpturi în miniatură reproduc reni și brăduți din lemn pentru un efect simpatic. Este prevăzut cu luminițe și totul se vede fascinant când se stinge lumina. 

O poți vedea aici

Lumânări decorative de Crăciun

De fapt acest obiect ornamental este unul compus din mai multe lumânări luminoase care funcționează pe baterii, în culori metalice și cu efect sidefat. Se poate așeza într-un colț doar al tău și îl poți activa după lăsarea întunericului, când te relaxezi lângă brad cu un pahar de vin fiert.

Le poți vedea aici

Stea luminoasă pentru geam: preț mic de Black Friday

Ediția de Black Friday 2019 de la Vivre reduce prețurile și la acest obiect decorativ, care este pe cât de simplu, pe atât de eficient pentru un efect minunat când mizezi pe naturalețe. Asta pentru că steaua este pe suport din lemn și funcționează cu un LED care are lumina albă și caldă. Prinderea este sigură cu ventuză.

O poți vedea aici

Ghirlandă luminoasă multicoloră cu discount in Vinerea Neagra

Acest șirag de mărgele care luminează în diverse nuanțe poate fi așezată sau agățată oriunde, ținând cont că funcționează pe baterii și nu are nevoie de priză. Ne place pentru că pare că ne amintesc de niște globulețe din copilărie, dar și pentru că au o formă gingașă. 

O poți vedea aici

Promoție la bandă decorativă cu beculețe 

Pentru iubitorii de elemente vintage, am găsit un lucrușor foarte frumos care intră la reducerile de Black Friday 2019 de pe Vivre. Mai exact, este o bandă bej din material, peste care s-au aplicat niște luminițe acoperite apoi cu dantelă neagră. Efectul contrastant de tonuri de lumină și material este fascinant. Are o lungime generoasă, de 200 cm și poate fi decorațiune de brad.

O poți vedea aici

Coroniță de brad pentru exterior la oferta de Black Friday 2019

Pentru că este făcut din materiale artificiale, această coroniță se poate folosi anual. Până la urmă și sustenabilitatea ar trebui să fie o prioritate, nu? Prevăzută cu 210 ramuri, această ghirlandă luminoasă are o lungime de 270 de centimetri și poate fi accesorizată după bunul plac. Se suspendă pe ușă și se așteaptă musafirii la întâmpinare.

O poți vedea aici

Foto fr si main: By Alina Yudina /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri