Iata niste idei inedite pentru a aduce in locuinta ta tonurile tomnatice ale unui anotimp capricios!

Culorile calde ale toamnei au fost intotdeauna o sursa de inspiratie pentru artisti. kika iti prezinta tendintele toamnei pentru designul de interior si iti ofera o combinatie de idei inedite pentru a aduce in locuinta ta tonurile tomnatice ale unui anotimp capricios.

Accesoriile pline de farmec sunt cele care contureaza atmosfera placuta a unei dupa-amieze in locuinta ta. Tonurile toamnei sunt vibrante si se armonizeaza minunat intre ele, pentru o ambianta intima. In plus, paleta de culori ce poate fi utilizata in decorarea interiorului este extrem de extinsa.

Natura, frunzele inspira culorile specifice, cum ar fi ruginiu (teracota), orange, rosu burgund, gri-uri calde, nuante de pamant, ocru, beige, tonuri inchise de verde, galben. Asigura-te ca decorul va fi unul relaxant, simplu si deloc incarcat, alegand pentru pereti o culoare de baza neutra si deschisa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Una dintre optiuni ar putea fi crem sau bej, se potrivesc foarte bine cu cromatica de toamna. Folositi culoarea de baza pentru tavan si pentru majoritatea peretilor din locuinta, precum si pentru corpurile de mobilier mai mari, cum sunt canapele, dulapurile. Pe langa aceasta culoare de baza, jocurile de nuante de toamna vor arata excelent, fara a aglomera prea mult spatiul.

Alege pentru living o masa din lemn si pune accent pe accesoriile tomnatice. Complementaritatea cu lemnul natur sau finisat este perfecta, fiind extrem de bine pus in valoare. Mobila din lemn masiv, cu finisaje clasice, corespunde in totalitate acestei amenajari. Foloseste pentru pranzurile sau cinele in familie farfurii cu nuante de portocaliu, suporturi pentru farfurii de asemenea in culori calde. Pune accent pe accesoriile in tonuri calde, cum ar fi solnite din lemn, mici vaze colorate. Paharele pot fi in tonuri de verde, pentru un pic de contrast.

Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Amplaseaza in diverse locuri lumanari parfumate, sustinute de suporturi de sticla sau metal precum si pe alte elemente cromatice de stil. Pastreaza un spatiu modern, aerisit si functional alegand culori vesele. Foloseste-ti imaginatia jucandu-te cu nuantele. Astfel, pentru canapeaua sau fotoliile din living, poti alege multe perne viu colorate.

Bucura-te de frumusetea unei toamne blande chiar la tine acasa.


Foto si informatii oferite de Kika


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri